Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

oscilatii turometru

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• oscilatii turometru

Salutari,am si eu nevoie de o parere de la posesorii c class sau cunascatori,
    Am observat in ultima vreme foarte mici fluctuatii ale turometrului,aproape insesizabile in mers,mai vizibil in relantiu,de genul 1_2 mm sus-jos fara a afecta turatia motorului,aveti vreo parere? La tester nu apare nici o eroare,mecanicul recomandand sa schimb senzorul turatie de pe vibrochen,ceva de genul asta

Scuze ma refeream la senzor rpm de pe volanta nu vibrochen

Comment

Ce masina w203 , w204?

Comment

W204 c200 din 2008, 147.000km

Comment

Am avut si eu o oscilatie la w204 , la relanti , a disparut in urma unui update la cluster .
          In continuare am o oscilatie , in sarcina , trb sa te uiti atent la cluster , la viteza constanta cum oscileaza putin.

Comment

Deci nu banui senzorul rpm ca el ar fi problema?eu am comandat senzorul marca delphi , am s schimb luni, daca cumva se rezolva problema ,am sa postez pe forum,

Comment

Schimbi senzorul original al masinii cu unul aftermarket, bazat doar pe o banuiala sau ai si un alt motiv. Inainte sa il montezi, sa te uiti putin mai atent la cel aftermaket, poate te razgandesti.
              http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Nu las schimba dar nu im apare pe nici un tester nici o eroare ,e doar vizibil,deci mai astept pareri

Comment

Ai primit deja raspuns, mai sus! Colegul a rezolvat cu update.

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Acelasi problema o am si eu classe c200 w204 09/2008 inca nu am rezolvat ..

Comment

Salut am avut asemenea probleme cu oscilatia turometrului dar mai avea si un zgomot usor neplacut si interesanduma multi imi vorbeau de senzoare dar un prieten de al meu ma sfatuit sa verific fuliile
                      Si cea de la alternator cumva nu imi placea am schimbat si am ramas incremenit de diferanta
                      Oricum este doar ceva ce am experimentat bafta

Sent from my E6533 using Tapatalk

Comment

Sal am revenit si din pacate am fost la reprezetanta mercedes Oradea si am ramas foarte dezamagit de competenta lor ca reprezentanta, deci pentru osculatia turometrului mi-au insirat fel si f de idei cam ce ar fi 'de la schimbarea ceasului din bord pana la fel si fel de teste,deci mai am concediu 2 sapt dupa care ma intorc in belgia, si am sa merg la reprezentanta acolo sa vad care e problema, si am sa revin cu raspuns

Comment

Ai schimbat ceasurile? Articuleaza putin.

www.mbretrofit.ro

Comment

am revenit problema sa rezolvat cred ca de la sine, am observat ca dupa ce cobor sub jumatea rezervorului, nu mai oscileaza deloc, am sa vad dupa ce realimentez plin, daca mai oscileaza

Comment

Si eu am aceeasi problema la w204 c220 cdi scade indicatorul la turometru la relanti si se schimba si sunteul motorului, iar cate-odata are un sunt ritmic 2 secunde da 1 seunfa nu rrr ... rrr...

Comment

Working...
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF