Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Înlocuire SAM fata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Înlocuire SAM fata

Am o mare problema cu SAM-ul din fata, cel putin asta este concluzia finala dupa ce am dus-o in service pentru ca nu-mi mai functioneaza reglarea oglinzilor, senzorul de temperatura imi arata 85, semnalizarea fata, s-ar putea si aerul conditionat.

In schimb mai merg stergatoarele si geamurile.

In service mi-au spus ca a intrat apa in SAM si ca trebuie inlocuit, asa a fost ca mi-au aparut problemele in timp ce am spalat masina. Dar dupa un timp o parte si-au revenit.

Problema se pune acum, la cine sa-l inlocuiesc si de unde fac rost de altul, pentru ca cei de la AutoKlass nu lucreaza cu piesele clientului iar asta inseamna o gramada de bani, iar la un service normal nu pot sa-mi faca programarea lui.

Am cititi si postul cum a rezolvat cineva de aici

numai curatand contactele, dar au incercat si cei de la service si fara rezultat + resetare din STAR.

Am mai tot cautat pe ici pe colo, despre faptul ca se poate inlocui fara programare doar daca iau acelasi cod ! Care cod ? A 203 ... sau care? ca pe eticheta sunt mai multe, sau cum as putea sa aflu ce model de SAM am doar in baza VIN-ului.

Daca nu gasesc atunci ce ar fi de facut?

Cautal pe mastermario71. Si eu am avut probleme cu acelasi SAM si cu el am rezolvat-o
    Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
    Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
    Onorez comenzi si in Bucuresti
    Tel. 0736375626 Marian

Comment

+1 pentru MasterMario

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

detalii codificare SAM

Revin cu o intrebare la cei care au conostinte despre codificarea pieselor, pentru ca am o mare problema la achizitionarea SAM-ului față.

Am constatat ca masina are codul de SAM față, de la un CLK, ceea ce ma duce cu gandul ca a mai fost schimbat.

E posibil sa fi fost echipata masina cu codul asta din fabrica?

Daca nu, atunci care este codul initial cu care a venit, sau cum se poate afla.

In imagini se gasesc codurile SAM față si spate.
        Attached Files

Comment

Pune VIN-ul si aflam imediat cu ce SAM a venit din fabrica.

Comment

V-am trimis codul pe PM

Comment

inlocuire SAM fata

Spate: A2035454701. F: A203906005. Cam 300€ + TVA fiecare. Pret de reprezentanta.

PS. sunt cele mai noi coduri updatate la zi. Posibil sa ti se potriveasca si altele. Daca vrei toate variantele spune-mi si le scot.
              Last edited by ogo; 06-10-2016, 10:58 AM.

Comment

Uite si lista cu toate SAM fata compatibile cu masina ta.
                Lista este cronologica, de la primul model pana la varianta actuala.
                *VIN-ul este editat de mine, atata timp cat mi l-ai trimis in privat, consider ca nu doresti sa-l cunoasca toata lumea*
                Succes!

CODUL ESTE: A2039060005 < AM UITAT UN 0
                Attached Files
                Last edited by ogo; 06-10-2016, 11:10 AM.

Comment

Mersi mult de ajutor, nu vreau neaparat toate variantele, ma gandeam sa aflu corespondentul SAM-ului din fata cunoscandu-l pe cel din spate.

De ex. cum a scris cineva aici
                  Mercedes Tech Talk - Front and Rear SAM's - Are these the front and rear SAM's? Ok the front fuse assembly is Mercd # 209 545 11 01, 5DK 008 485-11, 0000 02 301 15 1126 03 (6), Q;03 HW: 2603 SW: 4802 Rear numbers: 209 545 07 01 5DK 008 486-11 0000 03 297 15 1535 02 (5) Q: 02 HW: 2603 SW: 4802 Small box attached to...

Comment

Ti se potriveste orice SAM din lista, lista corespunde direct cu VIN-ul masinii, MB, de-alungul productiei, face update-uri hardware sau/si software (recomandarea mea e sa montezi, daca poti, mereu ultima varianta fie ca e hardware fie ca e software).
                    Succes!

Comment

Pana la urma, am cautat si gasit cu acelasi cod HW si SW ca mi-a fost frica sa nu recunoasca SAM-ul si sa fie nevoie de resoftare. Si a mers plug and play.

Comment

Buna ziua.
                        Va rog daca poate cineva sa ma ajute cu SAM-urile fata si spate compatibile pentru seria VIN WDB2030071A951597. Masina a avut o problema electrica si a ars cele doua SAM-uri, deci trebuiesc inlocuite si nu gasesc la dezmembrari codurile care le am pe masina.
                        SAM fata A2095452801
                        SAM spate A2095451601
                        Multumesc.
                        Last edited by Coxi; 03-02-2017, 14:43 PM.

Comment

SAM spate: A2035454701 (este cel mai nou)
                          SAM fata: A2039060005 (este cel mai nou)

Codurile puse de tine mai sus sunt gresite (mai bine zis, nu exista - posibil codurile au fost citite greșit).
                          Ar fi trebuit sa fie: A2035452801 (pe fata) pe spate nu corespunde cu nimic.
                          Atașat codurile care ti s-ar potrivi conform VIN

Sucess
                          Attached Files

Comment

Multumesc.
                            Codurile postate de mine sunt luate de pe piesele ce au fost montate pe masina.
                            Am vrut sa pun poze cu etichetele de pe ele dar nu reusesc.
                            20170228_091152l.jpg

20170228_091232l.jpg

Comment

Oricum A209 e de CLK nu de C

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF