Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Deblocare AUX + TV in mers W204

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deblocare AUX + TV in mers W204

Buna ziua, caut ajutor pentru deblocarea AUX-ului si a TV-ului in mers pentru un W204 comand Audio 50. Multumesc frumos , o zi buna !

Cu AUX nu e f complicat, cumperi sau construiesti cablul cu conectori si se codeaza relativ simplu, insa TV pe APS50, nu cred ca exista.

Deasemenea, poti cauta prin torpedo, poate ai deja AUX.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Va salut, macar cu AUX-ul daca o rezolv, sunt linistit. Am o unitate dvd aftermarket conectata prin AUX si imi taie semnalul la mai mult de 5 km/h rulaj. La reprezentanta m-au aburit ca e nevoie de Star Developer pentru deblocare, de aceea caut ajutor pe forum. Va multumesc !

Comment

Ma bag si eu in discutie , cu o intrebare .
        La w204 am audio 20 , HK cu magazie de 6 discuri si iesire in torpedou de AUX . Se poate pune usb in locul AUX sau sa am si USB si AUX ?

Comment

Originally posted by nenat00 View Post
          Va salut, macar cu AUX-ul daca o rezolv, sunt linistit. Am o unitate dvd aftermarket conectata prin AUX si imi taie semnalul la mai mult de 5 km/h rulaj. La reprezentanta m-au aburit ca e nevoie de Star Developer pentru deblocare, de aceea caut ajutor pe forum. Va multumesc !
          Unitatea dvd aftermarket are undeva in instructiuni o setare sau chiar un cablu care limiteaza afisarea imaginii.
          Aps50 nu are o astfel de setare.

Originally posted by b97dmt View Post
          Ma bag si eu in discutie , cu o intrebare .
          La w204 am audio 20 , HK cu magazie de 6 discuri si iesire in torpedou de AUX . Se poate pune usb in locul AUX sau sa am si USB si AUX ?
          Se poate pune usb, daca adaugi un modul Media Interface.
          Modulul in sine nu este chiar asa scump, insa cu tot integrare, cabluri, etc ajunge destul de scumo. Daca adaugi si banii pe care i-ai putea lua pe sistemul tau ( aparat+ecran) mai ramane destul de putin sa treci la Comand ( ecran mare, Navi, Hdd, etc).
          http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF