Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme motor, nu merge rotund,c class w203

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme motor, nu merge rotund,c class w203

Salutare tututor
    Problema mea : Motorul nu merge rotund, trepideaza de parca merge in 3 pistoane in bord s-a aprins becul Ceck Engine iar la o prima testare imi apare erore 2054 Pozitie incorecta senzor ax cu came

Cu ce diagnoza s--a efectuat testatrea?S--a incercat stergerea erorii?Lantul cum se aude?
    Last edited by cutaresku; 04-25-2016, 20:11 PM.
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

nu stiu cu ce diagnoza s-a efectuat testarea, s-a sters eroarea dar apare la loc. Cat despre lant...nu stiu cum ar trebuii sa se auda. Dar nu e nimic diferit fata de atunci cand masina mergea ok

Comment

Inseamna ca nu face contact mufa la senzorul acela, sau e dus senzorul. Nu ai un prieten care are un model ca al tau sa iei senzorul acela si sa il schimbi sa vezi daca e de la senzor?
        Eu am patit sa nu mearga motorul rotund, dar de vina erau injectoarele.

Comment

precizez ca doar la relantiu nu merge rotund...in rest e ok, trage bine

REGULILE DE POSTARE!
          Last edited by cutaresku; 04-26-2016, 10:55 AM.

Comment

Aceleasi probleme le-am avut si eu,nu mergea rotund la relanti. Aveai impresia ca merge in 3 pistoane. Am schimbat distributia si cand am desfacut-o,am gasit si un furtun de vacuum spart,care pleaca din blocul motor catre admisie. Acum merge normal.
            Daca vrei mai multe detalii sau sfaturi,pm me

Comment

Am fost la 3 mecanici, 3 testere, 3 pareri diferite...eroarea aceeasi : pozitie incorecta senzor ax came aspiratie, la relanti motorul " galopeaza"-dupa susele mecanicilor. Unul mi-a zis ca se poate sa fie de la distributie, sa fie lantul prea intins sau prea slab sau sa trebuiasca distibutia schimbata, altul mi-a zis ca in nici un caz nu e distributia, parerea lui este ca masina are o problema la alimentare, vre-un furtun spart sau ceva senzor...altul mi-a zis ca pur si simplu nu stie ! Oare sa merg in reprezentanta ? Ma ajuta aia mai bine sau doar imi iau banii si ma trimit acasa?
              Last edited by Zeus; 04-28-2016, 06:29 AM.

Comment

Am fost in reprezentanta in final...au gasit problema. Distributia sarita de la punct...a sarit lantul cu 2 zale, cost total...2200 lei

Comment

Sarit lantul doua zale? E prima data cind aud sa sara lantul,ca se intinde da,dupa un anumit numar de kilometrii se schimba,inseamna ca patina e praf! Banuiesc ca nu trebuie sa explic acum ce patina, cei ce stiu motorul si functionarea lui stiu despre ce vorbesc .

Comment

da, patina e praf...din cauza ei a sarit lantul

Comment

Working...
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF