Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Smuceste la rece

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Smuceste la rece

Salut. Masina mea, un c180 '96 are o problema, cred. La rece si uneori chiar si la cald cand apas ambreiajul sa mut dintr-a I-a in a 2-a se aude ca o cloncanit, ca o smucitura. Se simte si la a 2-a... Nu am desfacut niciodata MB si astept ceva idei de la amatorii de mercedes. Nivel mic de ulei la cutia viteze? amreiaj mort? ETC
    Mercedes-Benz C180 Classic - 90KW

Cu riscul ca ma repet,aeriseshte bine ambreiajul,vezi daca mai persista....semnat MAILAT(asa zicE unii ca ma cheama)

Comment

Cand bagi in viteza auzi CLANK e din flansa de la cutie, daca smuceste si intra "agatat" in viteze (toate) e din ambreiaj, daca intra numai in I sau III (ca exemplu) trebuiesc reglate tijele.

Comment

Originally posted by Andreas View Post
        Cand bagi in viteza auzi CLANK e din flansa de la cutie, daca smuceste si intra "agatat" in viteze (toate) e din ambreiaj, daca intra numai in I sau III (ca exemplu) trebuiesc reglate tijele.
        NU cand bag in viteza face clank... Cand apas ambreiajul (scot din viteza) ... Si face un zgomot ca si cum ar decupla f rapid...Ca si cum motorul trage 3tone dupa el si cand apas ambreiajul decupleaza brusc. Ceva de genu asta.

Comment

Zgomotul este de la axul cardanic, care leaga cutia de viteze de arborele diferentialului.

Comment

Originally posted by alinneata View Post
            Zgomotul este de la axul cardanic, care leaga cutia de viteze de arborele diferentialului.
            Si este o problema? Trebuie reparat? pls da si ceva detalii...

Comment

Salut. Am si eu o problema asemanataoare, cu un Mercedes C180, W202, anul 1998 si acum imi caut cardan in dezmembrari (datorita pretului ridicat)...ziceau baietii de la service, ca este rupta crucea cardanica si ceva flanse. Imi cer scuze daca am zis ceva prostii in exprimarea referitoare la partile componente, dat fiind faptul ca nu sunt mecanic, deci nu prea stiu ce vorbesc in legatura cu problema. simptomele sunt aceleasi: cand este in sarcina motorul si cuplezi brusc ambreiajul, se aude acel sunet metalic. Mai apare aceasta problema pe drumurile denivelate, la viteza mica... la viteza mai mare nu ii simt prezenta, datorita zgomotului scos de cauciucuri. Multumesc anticipat!

Comment

La mine e doar o flansa putin uzata. Nu ma obisnuisem cu masina si daia facea asa. O lansam si ii schimbam in scurt a 2-a. Tragea motorul puternic si cand decuplam se auzea de la flansa. tin sa precizez ca am mai facut 27.000km de atunci si nu am avut nici o problema. La 100k am sa ii schim cele 2 flanse. Din cate stiu la cardan se strica flansele(cea din fata si cea din spate) si rulmentul de la jumate. Mai rar sa se duca crucea. Greseaz-o poate dispare zgomotu.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF