Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Service Timisoara

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Service Timisoara

Salut, stie cineva un service ok in Timisoara sau baieti seriosi care sunt capabili sa inlocuiasca niste injectoare si sa detina si STAR pentru verificarea si remedierea eventualelor erori ?

Salut.
    Daca esti din Deva ai aproape de tine in Simeria diagnoza star si reconditionare injectoare la autosally.ro .
    Eu am fost aici pentru anularea dpf-ului si am fost foarte multumit.
    Bafta.

Comment

Salut, ii stiu pe baieti,am fost si eu acolo, insa din pacate masina e in Timisoara si pot sa o transport doar pe platforma si nu as vrea sa dau 10mil pe transport pana la Simeria. Multumesc oricum pentru parere

Comment

Originally posted by mishu01 View Post
        Salut, stie cineva un service ok in Timisoara sau baieti seriosi care sunt capabili sa inlocuiasca niste injectoare si sa detina si STAR pentru verificarea si remedierea eventualelor erori ?
        Salut.

Service bun si baieti seriosi sunt la intrare in Gearmata (cand mergi spre autostrada), dupa ce treci calea ferata, imediat pe partea stanga este un service care se ocupa DOAR de Mercedes, cand ajungi acolo vorbesti cu baietii sau il cauti pe domnul Vasile, el este patronul.
        Bafta !!

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF