Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Lampa dreapta spate

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lampa dreapta spate

Care este lampa dreapta spate pentru ca am controlat toate lampile si toate sunt bune.Am resetat computerul si cu toate astea continua sa ma avertizeze despre aceasta lampa.Va multumesc,

Am avut si eo problema asta la acelasi model de MB. A disparut dupa un interval de timp, fara sa umblu la ceva. A reaparut dupa vreo 2 luni si a trebuit sa schimb ambele becuri pe spate (pozitia). Era doar unul ars, insa nu stiu de ce au trebuit schimbate ambele.

Am uitat sa adaug faptul ca ar fi bine sa cumperi acelasi tip si marca de bec.

Comment

Ar trebui cred sa respectati si watt-ajul acelor becuri. E posibil ca eroarea sa apara intrucat nu se respecta acest lucru.

Comment

Originally posted by florineasca View Post
        Ar trebui cred sa respectati si watt-ajul acelor becuri. E posibil ca eroarea sa apara intrucat nu se respecta acest lucru.
        Asa este, dl florineasca are dreptate, tocmai de aceea am zis model si tip asemanator. Senzorii de pe masina sunt foarte pretentiosi...

Comment

Va multumesc pentru raspunsuri.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF