Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W 204 c 220 probleme acceleratie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W 204 c 220 probleme acceleratie

Salut! De ceva timp am ceva probleme cu acceleratia...incepand de la 1900 de ture pana cand se schimba treapta motorul nu merge in parametri normali.trage de tras dar urca inganat asa...cutia este automata. Dupa ce se schimba treapta merge normal pana ajunge iar la 1900-2000 de ture...este vizibil si la acul turometrului...urca treptat, in valuri..) ceva sfaturi... Multumesc

Tester Star , verifica vizual in compartimentul motor sa nu ai vreun furtun sarit .Ai bagat ceva motorina dubioasa ?
    Posteaza ce erori ai .

Comment

O singura data mi sa aprins martorul motor dar pt putin timp...gen 10 minute.dupa care am oprit-o si nu sa mai aprins. Mai imi face si cand stau pe loc la relanti,se misca masina cu totul cand da cate un sut motorul...asta rareori dar sa intamplat.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF