Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme RAR - C.I. - W203

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme RAR - C.I. - W203

Buna seara, stimati colegi!
    Astazi am fost la RAR Vrancea sa fac Cartea de Identitate pt ultimul meu agregat, W203, pe care l-am prezentat pe forum.
    Toate bune si frumoase pana cand am vazut cartea in mana si am avut o surpriza: in loc de 85 kw mi-au pus 75 kw. M-am intors la birou spunandu-le ca s-a strecurat o greseala explicandu-le despre ce este vorba. Un domn de cca. 55-60 de ani care se ocupa de C.I.-uri tot se uita pe niste documente de-ale lor cu modele, coduri de motoare, de cutii etc. imi spune:
    - De unde stii tu ca e motorul de 85 kw si nu e cel de 75 kw?
    - Din actele masinii din Germania(cele doua brief-uri), ii raspund.
    - Lasa-ma si cu nemtii astia ca gresesc mai mult decat noi, imi replica el.
    Tot el: Si asa nu te incalzeste cu nimic daca e trecut 75 sau 85 kw, daca vrei sa-ti schimbam se rezolva, insa mai trebuie sa astepti vreo doua zile pana se anuleaza cartea prezenta.
    Asta a fost intamplarea de azi care m-a umplut de nervi, superficialitatea din Romania iesind si mai bine in evidenta. Nu pot realiza cat de superficiali si nesimtiti pot fi unii din tarisoara asta...

Voi ce pareri aveti? Exista astfel de erori in Germania, sa-ti puna 85 kw in loc de 75 kw ?
    Last edited by cri.2002; 11-16-2015, 18:27 PM.

Se poate muta la "Discutii" , multumesc!

Comment

Hai mai vecine tu de astea te plangi???
      Sa vezi cand faci carte la Sprinter(reprezentanta Braila) si iti trece sarcina utila 1000 kg in loc de 1310 kg si cand te duci inapoi incepe discutia cu seful de reprezentanta:
      Eu:Ati gresit sarcina utila...
      SR:Asa si...va deranjeaza cu ceva?
      Eu:Fac transport international si...
      SR:Pai si ce..va cantareste cineva.... ??
      Eu,in gand:asta e cizmar sau nu a auzit ca masinile de marfa se cantaresc in general ???
      SR:se poate..dar dureaza o saptamana ca trebuie anulata cartea si acum, din cauza dvs, trebuie sa dau eu cu subsemnatul la cei de la Bucuresti !!!! (jur ca e real dialogul !! )
      La a doua duba,tot Sprinter. la Rar Buzau au scris ce au vrut ei,au trecut invers sarcinile masinii adica masina goala avea 1280 kg si sarcina utila 2220 kg, in loc de rezervor de 100 litri au trecut de 75...
      Ma duc inapoi si incepe circul:
      Ati trecut gresit sarcinile !!
      Pai si nu e bine,acum puteti cara 2200 kg, care e problema??
      Aia ca dupa ce ai scris tu, eu cu masina goala depasesc greutatea cu 1000 kg !!
      Ai lasa,pai ce ei nu vad ca e trecut invers ???
      Asa , si stau eu sa explic asta in drum neamtului si austriacului??
      Pai da cine va pune sa va duceti acolo ??? (dialog absolut real despre care am scris si in topicul meu !!! )
      Saptamana trecuta, la a treia masina, la reprezentanta Galati,eu in masina 2 locuri,pe brieful de Germania trecut 1-3 locuri:
      Aveti 2 locuri..
      Zic,da,dar in brief e trecut 1-3 locuri..
      Nu se poate..
      Pai maine vreau sa mai pun un loc...
      Veniti si mai facem o omologare pentru asta, cu bani bineinteles,,,
      Urmatoarea masina jur ca o inmatriculez in Congo sau trimit pe altcineva la Rar ca deja ma lasa nerviii...
      Sa mai zic ca la ultima am fost si cu o remorca, cu programare facuta pentru amandoua la aceeas ora, iar de la poarta imi da repartizare cu masina la unul si remorca la altul ???Sa mai zic ca ala cu remorca ma punea sa bag remorca separat in hala ca el nu are treaba cu cel care face masina, iar cel cu masina ma punea sa intru doar cu masina ca "nu trebuiesc facute 2 lucruri odata ca nu iasa bune" ??!!??
      Asa ca tu..esti pantaloni scurti pe langa altii ... Stima.
      Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
      Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
      Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
      SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
      https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

Comment

=)) E clara treaba, baietii sunt varza in mai multe judete )

Comment

Working...
        X
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF