Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

El. Power Control EPC - W203

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

EPC din cunostintele mele ar insemna ca o parte (componenta) electronica a motorului are o eroare de functionare sau parametri eronati fata de parametrii de fabrica.EDC ar insemna unitatea de gestiune a carburantului (Electronic Diesel Control) dar aia e o cu totul alta poveste.Cand se aprinde EPC fuguta diagnoza ca pot fi n cauze!
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Buna seara!
      Am fost astazi la mecanic si am schimbat termostatul ca era blocat pe deschis si antigelul
      si am pus si Star-ul. Eroarea provine de la senzorul pedalei 2(cred ca de la acceleratie daca numaram de la stanga la dreapta), nu? S-a mai intamplat la cineva treaba asta din cate stiti? Se poate schimba senzorul separat sau cu tot cu pedala?

Comment

Deci pina la urma era vorba de problema electronica. Degeaba ca Star e sfânt.

Trimis de pe al meu SM-N910F folosind Tapatalk

Comment

Buna dimineata!
          Astazi nu s-a mai aprins EPC-ul, nu stiu ce sa mai cred... ma gandesc ca eroarea stocata de la pedala 2 poate era mai veche si n-a sters-o nimeni. In acest caz a fost de vina senzorul lichidului de racire care a fost inlocuit odata cu termostatul.
          Sa vedem in diminetile urmatoare cum sta treaba si va tin la curent.

Comment

Acum, cum e cu temperatura apei, se ridica la 90 repde ?
            Coadă

Comment

Se ridica temperatura apei, insa nu am mers prea mult asa incat sa ajunga la 90 de grade.
              Oricum se simte diferenta ca baga caldura bine, stateam rau si cu caldura.

Comment

Comment

Asa sta si la mine doar ca se ridica mai greu , la tine ?
                  Coadă

Comment

Pana la 80 de grade se ridica repede, dupa 80 de grade se ridica destul de greu.

Comment

De Luni de cand am schimbat termostatul si antigelul nu s-a mai aprins EPC-ul dimineata.
                      Tind sa cred ca asta era problema.

Comment

Working...
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF