Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Unghi de fuga-directie cu probleme

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am schimbat rotile (cu unele noi originale cu cauciucuri noi) echilibrate, si degeaba....masina tot trage dreapta.

Se pare ca o sa trebuiasca s-o duc la un service profi sau chiar la reprezentanta sa investigheze problema. Eu suspectez ca ar fi fuzeta. deoarece bratul si amortizorul au fost schimbate.

Comment

Prima oara incearca la dealer , pt geometrie , au aparatura necesara .Evitati vulcanizarile astea de duzina la geometrie.
      Nu sunt perfecti cei de la dealer , dar aparatura e calibrata constant ,verificata .
      O testare ai facut la masina cand ai cumparat-o ? O inspectie post vanzare ?

Comment

Am cumparat masina in urma cu 3 luni si jumatate. Cand am cumparat-o am facut greseala de a ma grabi si nu am sesizat acest aspect nefiind foarte evident si eu neavand atat de multa experienta in cumpararea masinilor sh.

Per total masina nu a fost una foarte rea.
        Problemele au fost urmatoarele:
        -un injector baga +55 (din maxim 65) si l-am schimbat cu unul nou original delphi. Masina nu facea nici o problema dar am ales eu sa il schimb.
        -un fir intrerupt la clapeta de acceleratie remediat la reprezentanta
        -un senzor 130 lei

Acum daca ii rezolv si problema cu directia masina ar fi curata.
        Am luat-o la 134 000 km mi-au confirmat cei de la reprezentanta ca a fost servisata pana la 95 000km pe care ii avea acum 13 luni deci e plauzibil.

Eu am mers cam 7000 km de cand am luat-o si nu mi-a facut alte probleme....

Comment

Suruburi reglaj si unghiul de fuga pe dreapta putin mai in spate chiar daca nu e in valori.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF