Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pompa inalta presiune mercedes benz c200 cgi W203

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pompa inalta presiune mercedes benz c200 cgi W203

Am un c200 CGI (125kw/170cp), an fabricatie 09/2003, adus din Germania in 09/2015 cu istoric full in reprezentanta MB, 136.000 km.
    In decurs de o saptamana am ajuns sa nu mai pot merge cu masina. In ordine cronologica: s-a aprins check engine, l-a pus in nas, nu mai trage si merge in 3 pistoane, scoate fum negru si benzina pe evacuare. Erori: presiune rampa necorespunzator, ceva cu min pe cilindrul 2, senzor presiune rampa functie defect si inca ceva cu aer.
    Sta de 2 sapt. in service si mecanicul a zis mai intai ca e injectorul 2, a desfacut partea cu filtrul de aer si compresorul, a scos rampa cu injectoare, a legat-o la pompa de inalta presiune si, la automat, toate functioneaza corect. Apoi a zis ca nu are presiune in rampa, a pus-o pe tester si la automat a aratat prima data 102 bari, a doua oara 90 si la al treilea automat 70. A pus manometru pe pompa de combustibil si arata 4 bari, insa a zis ca pompa de inalta presiune nu arata nimic. Astfel a concluzionat ca e dusa pompa.
    Am cautat prin dezmembrari (sunt din Bistrita) si nu am gasit decat modele kompressor care nu au pompa respectiva.
    Asa ca azi mi-a zis ca o monteaza la loc si sa o iau sa merg in alta parte. Ideea e ca deja nu mai am incredere in mecanici, iar despre mecanicii din reprezentantele MB din Bistrita (ATP Exodus si PAGU International) nu stiu absolut nimic.
    Personal cred ca problema cu cilindrul 2 se trage de la bobina (injectorul lucreaza, bujia noua). Eroarea cu aerul e de la furtunul cu epuratorul de gaze (e pozitionat intre motor si compresor) care era rupt si l-am inlocuit.
    Intrebarile mele:
    - poate fi dusa pompa de inalta presiune, dar sa arate presiune in rampa?
    - unde gasesc o pompa buna (noua am inteles ca e pe la 2500-3000 de lei)?
    Last edited by cl600; 10-28-2015, 20:57 PM.

Sunt nou inscris pe forum si sper ca am procedat bine cu postarea...
    Multumesc!

Comment

Nu am rezolvat inca...

Buna seara! Chiar nu a intampinat nimeni astfel de probleme sau nu sunt cgi-uri in Romania?!
      Pana la urma cred ca am nevoie de pompa de inalta presiune. Inca nu am ajuns la magazine de piese auto, insa am identificat-o pe net: Original Mercedes-Benz Teilenummer: A2710700601 si este compatibila cu:
      - C-Klasse W203 C 200 CGI Kompressor, 2003/07-2007/02, 1796 ccm, 125 KW, 170 PS;
      - C-Klasse Coupe CL203 C 200 CGI Kompressor, 2003/03-2011/06, 1796 ccm, 125 KW, 170 PS;
      - C-Klasse T-Model S203 C 200 CGI Kompressor, 2003/07-2007/08, 1796 ccm, 125 KW, 170 PS;
      - CLK C209 200 CGI, 2003/07-2009/05, 1796 ccm, 125 KW, 170 PS.
      Va rog, imi puteti indica unde as putea gasi o astfel de pompa, buna si cu pret accesibil.
      Multumesc!

Comment

Pune seria masinii, modelul asta apare in programele MB ca 'No Longer Available".
        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Seria este WDB2030431A576188.
          Am dus masina pana la urma la un mecanic de la reprezentanta MB din Bistrita, a demontat pompa si spune ca 3 sferturi de tura merge ok apoi baga benzina pe retur, ca ar fi supapa blocata. E posibil sa ma fi lasat de la benzina proasta?Ideea e ca nu am gasit o firma care sa rectifice pompe pe benzina, iar una noua am gasit cel mai ieftin, pe original adusa din Germania, la cca. 3400 de lei. Ma gandesc sa rog pe cineva care face Germania sa caute acolo si cu siguranta o ia mai ieftin.
          Ce inseamna, mai precis, "No Longer Available"? Am inteles ca motorul tip M271.942 apare pe modele MB pana in 2011.
          Multumesc.

Comment

Problemele masinii mele pot fi determinate de ceva stricat pe linie de "vacum" (furtunuri, pompa - habar nu am, insa culeg pareri)...

Comment

Foarte interesant cazul tau! De catva ani buni lucrez pt MB si asa aberatie nu am intalnit pana acum!

Vezi printscreen-ul!

Promit ca voi cere lamuriri la MB. Pretul este mult mai mic decat 3400 lei, daca s-ar livra.
              Attached Files
              Last edited by cl600; 10-28-2015, 21:04 PM.

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Multumesc pentru disponibilitate!
                Stau cu masina "pe butuci" de o luna si simt ca ma apuca disperarea. Iar cu costurile care se preconizeaza presimt ca depasesc valoarea de achizitie...

Comment

Daca esti sigur ca iti trebuie pompa, o pot comanda eu azi la MB si costa 1200lei+TVA. Piesa noua, originala A2710700601 cu factura si garantie.

www.mbretrofit.ro

Comment

Pompa mea e trimisa la Satu Mare la verificat la ATP Exodus dealer MB. Dupa verificare (cred ca luni sau marti) voi sti sigur daca trebuie schimbata. Multumesc de oferta si in cazul in care trebuie sa cumpar pompa te voi ruga sa ma ajuti.

Comment

Originally posted by cl600 View Post
                      daca esti sigur ca iti trebuie pompa, o pot comanda eu azi la mb si costa 1200lei+tva. Piesa noua, originala a2710700601 cu factura si garantie.
                      Foarte bun pretul !!
                      Last edited by cl600; 10-31-2015, 17:59 PM.

Comment

Salut! Pana la urma nu am scapat de costuri, asa ca am nevoie de pompa (nu face presiunea necesara). Pot suna pe numarul afisat?

Comment

Oricand, intre 9 si 19.
                          Eu am deja pompa in magazie.

www.mbretrofit.ro

Comment

Salutare, sa nu mai deschid alt topic intreb aici. Alin am vazut ca ai cautat sa schimbi injectoare, ai gasit pentru acest tip de motor? Am si eu acelasi motor si pe unde am intrebat mi se ofera altele decat sunt pe motor.

Comment

Problema s-a rezolvat. Pompa de inalta presiune se poate repara in Polonia. De asemenea, se poate repara regulatorul de presiune, iar injectoarele se pot verifica.
                              Topicul se poate inchide.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF