Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Nu functioneaza Vitezometrul, ajutor!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu functioneaza Vitezometrul, ajutor!

Salutare.
    La un C-180 din anul 1994 nu mai indica vitezometrul.
    Am verificat senzorii ABS sunt ok, am schimbat ceasurile de bord, dar degeaba tot la fel.
    Mentionez ca nu ramane becul de la ABS aprins.
    Am schimbat releul de suprasarcina cu siguranta pe el, tot nimic.

Ce am observat este ca firul de culoare verde cu galben, care intra in mufa D2 in spatele ceasurilor din bord, comunica in 8 locuri pe mufa de la calculatorul de ABS, ceea ce nu mi se pare corect.
    Pe schema electrica arata ca doar pe un singur pin trebuie sa comunice cu unitatea de ABS.

Unde ar putea fi problema?

P.S. pe tester nu iese nimic, nici pe STAR, nici pe alte testere gen Carsoft, sau Delphi.
    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Poate 7 din cele 8 sunt masa si firicelul tau face un scurt la masa pe undeva.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Da, ma-m gandit si la varianta asta, dar sincer daca este asa, atunci asa moare, ca nu stiu cine va desface tot bordul sa caute unde faca scurt la masa.
      Eu unul sigur nu.
      Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
      Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Daca esti sgur ca ala este firul, taie-l si pune altul.
        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF