Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Pedala de ambreiaj mai tare -> ambreiaj pe sfarsite?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pedala de ambreiaj mai tare -> ambreiaj pe sfarsite?

Salut,
    Acum un an am cumparat un c200 kompressor si la un moment dat s-a urcat un mecanic la volan si mi-a zis ca e ambreiajul "pe ultima suta de metri" fiindca pedala se calca greu.Intradevar nu se calca prea usor dar nu am dat atentie detaliului asta pana atunci deoarece stiam ca ambreiajul e pe duca atunci cand se pedala e slabita. Intrebarea este daca sa ma pregatesc de un kit nou de ambreiaj sau tipul a vrut doar sa le fac vanzare la service? specific faptul ca am mai cunoscut astfel de persoane pana si la spalatorie unde mi-au bagat apa la pedale si mi-au zis ca "tre' sa spal motorul ca e infundata scurgerea si imi intra apa in masina"->Bucuresti,Tei
    Last edited by trotix; 09-11-2015, 16:06 PM. Reason: am uitat o prepozitie in titlu

Despre ce masina vorbim?
    Patineaza ?Poti incerca o aerisire .
    Last edited by b97dmt; 09-13-2015, 12:55 PM.

Comment

Un C200 kompressor 2004,nu patineaza,doar pedala e un pic mai tare

Comment

Nu m-ar deranja aspectul asta,nu e atat de tare incat sa fac muschi dar intrebarea este daca s-a intarit fiindca e pe duca sau trebuie doar aerisit cum zici tu.

Mersi

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF