Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Senzor acceleratie laterala W203

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Senzor acceleratie laterala W203

Salutare !
    Dupa ce s-a inlocuit caseta de directia , a fost montata gresit initial , a aparut eroarea ESP , apoi caseta a fost montata cum trebuie , esp-ul a functionat pentru o perioada . Apoi masina a stat parcata doua luni si de atunci in 75% din timpul petrecut la volan eroarea apare !

Nu am ajuns inca la un tester STAR , dar am incercat cu unul universal si aparea acolo o eroare in legatura cu senzorul acceleratie laterala .

S-a lovit cineva de aceasta problema ? Se poate calibra senzorul actual cu un tester STAR ? Trebuie inlocuit cu unul nou ?

Astept orice sfat / idee

Multumesc in avans !

Toate cele bune !

Masina este C220 cdi din 2001 / W203

Senzorul trebuie schimbat. Am avut și eu această problemă, însă eu l-am reparat .

Comment

Salut sn78ten !
      Merci pentru raspuns !
      M-ar interesa sa-mi zici si daca ai idee unde este pozitionat acel senzor (nu vreau sa comand altceva!)

Toate cele bune !

Comment

În portbagaj între telescoape, sub masca de plastic. Pentru mai multe detalii mã poți contacta telefonic.

Comment

Multumesc pentru ajutor ! o sa verific acel senzor , dar mi s-a spus ca e posibil sa fie vreun contact imperfect ! Asta deoarece sistemul ESP functioneaza uneori ...

Am gasit intamplator pe OLX un anunt al unei persoane din Brasov care sustine ca repara acel senzor (ceva de genul)
          Va tin la curent !

Toate cele bune !

Comment

Am ajuns in sfarsit la acei senzori (nu gaseam TORS) , am desfacut senzorii , am facut poze pentru a retine codurile !
            Am intrebat la un magazin pretul pieselor noi (originale mercedes-benz) iar acum nu stiu exact daca nu cumva trebuiesc schimbati ambii ...

Aspept in continuare sfaturi !

Multumesc !

A 163 542 06 18 Q02
            A 002 542 94 18 Q01
            Attached Files

Comment

Buna ziua. Ati facut aceasta operatiune inainte sa puneti STAR-ul pe masina ? Nu va recomand sa va pripiti sa demontati, aflati ce eroare va confera diagnoza. Stima !

Comment

Salutare !
                Am inlocuit piesa A 163 542 06 18 Q02 ,,,, dar noua piesa are codul : A 163 542 06 18 Q04 , IAR DE CIRCA 3-4 ZILE DE CAND AM INLOCUIT-O , TOTUL ESTE OK . EROAREA NU A MAI APARUT !

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF