Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

schimb de cutie viteza automata?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• schimb de cutie viteza automata?

Salutare imi poate spune cineva daca pot pune o cutie viteze automata de la mercedes C class din 2001,motor 3200,benzina la un C class tot din 2001,motor 2000,benzina?

Salut ! Se poate pune, dar trebuie cu mare atentie si mare grija, adica cel care face asta sa stie bine ce face, pentru ca apoi trebuie umblat si putin prin tester, deoarece schimbarile treptelor de viteza vor fi putin diferite in rpm si km fata de cutia anterioara, adica elasticitate mai mare, modifica putin rapoartele, cuplu, poate si ceva pe la nm etc...asta am auzit si eu de la cineva, poate ceilalti colegi vor veni cu informatii mai multe, sigure si mai detaliate.
    O seara placuta !
    Coadă

Comment

Sau mai bine zis, de ce vrei sa faci asta ?
      Ti-as recomanda acest schimb doar daca sunt mari si grave probleme la a ta, adica probleme care inseamna investirea unei sume mari de bani, daca cutia functioneaza bine ramai tot la ea. Bafta !
      Coadă

Comment

Eu am probleme cu,cutia,mi se blocheaza cateodata intr-o anumita treapta si de aceea vreau sa o schimb

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF