Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Navigatie Mercedes C180, 2011

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Navigatie Mercedes C180, 2011

Buna seara,

De curand am achizitionat un Mercedes C180 cdi, an 2011 (w204). Ideea ca proprietarul nu mi-a dat detalii despre navigatie prea multe, mi a spus ca ii trebuie Cd, cred ca nici el nu stia prea multe. Acum imi spune ca trebuie sa bag cd pentru instalare a navigatiei, dar inca nu am achizionat unul. Ideea este ca m-am uitat in partea din spate a masinii la sigurante, si imi lipseste o piesa de la antena GPS -ului (banuiesc ca este) si nu stiu cum sa procedez, ce trebuie sa cumpar, ca sa reusesc sa instalez navigatia masinii. Si am inca o problema, in bord am o mufa, libera din pacate, si din cate am vazut cred ca era magazie de CD-uri sper sa nu gresesc, as vrea sa ma ajutati daca sunteti amabili, cam ce ar trebuii sa cumpar, sa pot folosii Gps-ul linistit. Am si 2 poze facute in cele 2 locuri. Ideea ca nu sunt in Romania, locuiesc in Belgia si imi este mai greu sa aflu, de aceea apelez la forum, multumesc.

Masina pare a avea o pregatire pt un modul Becker Map Pilot. Daca postezi seria VIN a masinii putem spune clar ce se poate face.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Cod de identificareWDD2040001A558649 X

Denumire comercialăC 180 CDI

Cod de comandă0 1 513 48465

Cod de producție6158812

Dată de livrare29.04.2011

Cod vopsea
      792U PALLADIUM SILVER METALLIC PAINT

Echipare interioară
      128A IMITATION LEATHER - GRAY

Altele
      Referință producție/comandă N
      Dată omologare UE 20110218
      Cod omologare UE e1*2001/116*0431*19

Cod DOTARE SPECIALĂ
      100A IMITATION LEATHER
      128A IMITATION LEATHER - GRAY
      1U2 SNOW GRID
      207 OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - FRENCH
      230 PARKING GUIDANCE
      236 DAY DRIVING LIGHT
      249 INSIDE AND OUTSIDE MIRROR AUTOMATIC DIMMING
      255B MB MOBILO WITH DSB AND GGD
      265B AIRBAGLABLE - DUTCH/ENGLISH
      280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB
      294 KNEE AIRBAG
      2U1 RADIATOR SHUTTER
      301 ASHTRAY PACKAGE
      301B HEAD UNIT LANGUAGE - DUTCH
      331B INSTRUMENT CLUSTER/HU LANGUAGE - DUTCH
      345 RAIN SENSOR
      411 6-SPEED MANUAL TRANS.
      442 MULTIFUNCTION STEERING WHEEL (12 BUTTONS)
      474 DIESEL PARTICULATE FILTER
      477 TIRE PRESSURE LOSS WARNER
      500 OUTSIDE REAR VIEW MIRROR LH AND RH FOLDING
      508 NAVIBOX PREINSTALLATION
      513L BELGIUM
      523 RADIO AUDIO 20
      551 ANTI-THEFT/ANTI-BREAK-IN WARNING SYSTEM
      580 AIR CONDITIONER
      584 ELECTRIC WINDOW REGULATOR
      58U ROOF INTERIOR TRIM GRAY FABRIC
      5XXL EUROPE
      677 AVANTGARDE/STANDARD SUSPENSION
      682 FIRE EXTINGUISHER
      690 EMERGENCY SPARE TIRE (MINI SPARE)
      792U PALLADIUM SILVER METALLIC PAINT
      802
      817 SIREN BRACKET FOR INCREASED THEFT PROTECTION
      882 INTERIOR SAFEGUARD
      909 ALTERNATOR MANAGEMENT
      916 FUEL TANK WITH GREAT CAPACITY - VOLUME 1
      928 EXHAUST GAS CLEANING WITH EURO 5 TECHNOLOGY
      953 CLASSIC/STANDARD EQUIPMENT
      966 COC PAPER EURO 5 TECH. W/O REGIST. CERT. PART 2
      99N STEUERCODE WERK SINDELFINGEN/GRAZ
      B03 DIRECT START / ECO START/STOP FUNCTION
      B09 REFRIGERANT COMPRESSOR WITH MAGNETIC COUPLING
      B12 WHEEL REPLACEMENT TOOL
      F204 MODEL SERIES 204
      FW LIMOUSINE
      GH17 No code designation available
      GM MANUAL TRANSMISSION
      GM10 No code designation available
      GMJ6 No code designation available
      GPW3 No code designation available
      H80 PLASTIC TRIM PARTS
      HA REAR AXLE
      K11 ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
      K13 STEUERCODE FUER SERVICEINTERVALL 25000 KM
      K22 SOFTWARE CONTROL F. LOW BEAMS WITHOUT NIGHT DESIGN
      L LEFT-HAND STEERING
      M006 POWER OUTPUT VARIANT
      M013 ENGINE REDUCED PERFORMANCE
      M22 DISPLACEMENT 2.2 LITER
      M651 R4-DIESEL ENGINE M651
      P49 MIRRORS PACKAGE
      P54 THEFT PROTECTION PACKAGE
      R01 SUMMER TIRES
      R20 16" LIGHT ALLOY WHEEL 7-SPOKE DESIGN ALL-ROUND
      U01 REAR BELT STATUS INDICATION
      U12 FLOOR MATS - VELOUR
      U41 FUEL - WATER SEPARATOR AND LUBRICATION PACKAGE
      V48 SPEED + LOAD INDEX 89V

Adica masina are doar Radio20 si o pregatire pt Navi Box

Cumperi un modul Becker Map Pilot si vei avea un fel de navigatie. Acela se monteaza in conectorul din torpedo. La modelul tau magazia de CD ar fi fost integrata in unitatea centrala dar la tine nu este cazul.

Firele atarnate in spate merita verificate, insa antena de gps este pe plafon.
      Last edited by cl600; 07-19-2015, 09:01 AM.

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

eu am gasit aici ceva si nu sunt sigur, e ce trebuie, nu e...???!!!!

Comment

Exact asta iti trebuie, daca il cumperi nou ai cateva zile actualizari gratuite, dupa care te costa cam 90euro.

Si la noi pe forum vinde cineva asa ceva si se mai si pricepe bine.

Daca montezi, te rog sa postezi amanunte, impresii, poze, etc , astfel incat postul tau sa devina interesant si pt restul userilor.

www.mbretrofit.ro

Comment

da ideea e ca eu nu locuiesc in Romania, ar trebui sa-mi trimita colet. imi poti da detalii despre persoana care vinde sau un topic unde-i pot scrie ?

Comment

Litera mare si cu functia search gasesti tot ce vrei...

www.mbretrofit.ro

Comment

Multumesc pentru timpul acordat, o zi buna !!

Comment

Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF