Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema cu instalatia GPL

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema cu instalatia GPL

Salut,am un Mercedes C180 din 97...i-am montat instalatie GPL noua..la inceput mi-a functionat perfect,iar dupa o luna a inceput sa imi dea rateuri atat la relantii cat si in mers(problemele cu turatia erau pana in 2000 de ture..dupa mergea ok)...am mers sa imi fac reglaje la instalatie(mi-au zis ca e perfect reglata)...dar merge din ce in ce mai rau...a inceput si pe benzina sa faca la fel(am schimbat fise,bujii..tot ce tine de aprindere)...si continua sa mearga rau...ma puteti ajuta cu un sfat ce as putea sa ii fac?+ consumul pe benzina este exorbitant..aproape 17-18l/100km urban...

Poate sa fie un injector defect,sau chiar sonda lambda.Daca face si pe benzina,clar nu ai probleme cu instalatia de gpl!

Comment

Ma duce gandul catre debitmetru de aer. Dar inainte de a mai schimba piese, fa-i o diagnoza.
      Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
      Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
      Onorez comenzi si in Bucuresti
      Tel. 0736375626 Marian

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF