Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Se poate pune volan de W203 pe W202?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Se poate pune volan de W203 pe W202?

Se poate pune volan de W203 pe W202? Sunt curios daca se poate monta pe suportul de W202 un volan de w203. Problema mea este ca am picioarele mari si volanul meu e cam marisor.Nu prea am lejeritate sa actionez ambreiajul... Deasemeni imi place foarte mult design-ul volanului W203
    Mercedes-Benz C180 Classic - 90KW

Hmm, du-te si intreaba la reprezentanta...Ma indoiesc de compatibilitate in sistem airbag.

PS. Am vazut masina la vanzare, daca vrei sa o vinzi la ce bun sa o modifici? In locul tau, eu i-as rezolva AC-ul cu freon...asta ar fi cu adevarat important, in opinia mea.
    Last edited by Diesel; 10-05-2008, 12:24 PM.

Comment

Nu ma omor cu vanzarea...Deja i-am comandat gume de 300eur. Clima - e iarna deocamdata, si e ieftin de facut, cam 1.5mil. Dar volanul e piticu meu In primul rand e muult mai frumos si e si mai micutz asta fiind de mare ajutor pt mine, deoarece am probleme la folosirea ambreiajului (am picioare f mari...)

Comment

Din cite shtiu, contactele de la ABS si claxon sint dispuse in acelashi loc la ambele volane. Dar ar trebui totushi verificat... La nuturi se potrivesc.

Comment

Io zic ca nu merge....intre ele merg w202,w124,w201,w140 si w210 prima serie...dar,daca e cazul,invatzam ceva nou...

Comment

Originally posted by doktor4carz View Post
            Din cite shtiu, contactele de la ABS si claxon sint dispuse in acelashi loc la ambele volane. Dar ar trebui totushi verificat... La nuturi se potrivesc.
            Originally posted by DMIHNEA View Post
            Io zic ca nu merge....intre ele merg w202,w124,w201,w140 si w210 prima serie...dar,daca e cazul,invatzam ceva nou...
            Inca astept parerile dvs. Am gasit un "potential" volan, dar trebuie sa ma duc sa il testez si e destul de departe. Plus ca nu am demontat niciodata un volan.Daca aveti ceva sfaturi cum sa fac multumesc anticipat!

Comment

Doua shuruburi torx prin spatele lui, dupaia iese afara Airbag-ul, si vezi imbusul de pe coloana...

Comment

Originally posted by doktor4carz View Post
                Doua shuruburi torx prin spatele lui, dupaia iese afara Airbag-ul, si vezi imbusul de pe coloana...
                Multumesc DOK. Am vazut suruburile de la Air-bag. Ai cumva idee daca sunt compatibile si din pdv electronic? sa nu se aprinda becul SRS?
                Apropo...imi poti spune si mie daca se potriveste cd-player de w203 in locul cass-ului depe w202-ul meu? sau trebuie sa montez o magazie de cd-uri care sa citeasca separat ?
                Last edited by cristian_sladariu; 10-08-2008, 18:58 PM.

Comment

La asta ma refeream ca trebuie verificat... concentricitatea contactelor din spatele volanului, daca sint dispuse identic, trebuie sa mearga. Despre muzici habar nu am, nu ma pasioneaza subiectul.

Comment

Multumesc fm dok. O sa fac un drum sa vad daca se potrivsc si anunt pe forum rezultatul

Comment

Vai ce tanar si copil eram.... Eu aveam masina frumoasa si buna si vroiam cai verzi pe pereti. Si acum ontopic am schimbat volanul cu unul identic ca model dar de piele , fara pic de uzura. Superb.
                      Se poate inchide.

Comment

Working...
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF