Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Compatibilitate

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Compatibilitate

Stie cineva daca se potriveste ansamblul spira,semnalizare si cruise control de la un w 204 din 2011 la unul din 2009?Si in conditiile in care eu nu am pe masina cruise control cum se face sa il activez,eventual cine si unde?multumesc

O sa ai nevoie de modul pentru Cruise control si nu cred ca o sa trebuiasca activat cu star.

Comment

Ok,dar eu intreb de compatibilitate,vorbim de aceeasi marca,dar de ani de fabricatie diferiti si nu numai,difera si modelul de leva la semnalizare,asa ca poate sa difere si mufa si nr. de pini,intrebarea era daca cineva stie daca sunt la fel,pentru ca am gasit relativ ieftin unul cu spira de schimbat de la dezmembrari,restul adica senzorul de unghi,blocul de semnalizare,stergator si cruise control e perfect functional.Mentionez ca eu nu am pe masina modulul de cruise control,dar asta am inteles ca nu e o problema.

Comment

S-ar putea sa mearga si daca merge atunci vei putea monta mai usor si volanul facelift.

Eu cand montez pilot la w204/212, comand conform programului care le diferentiaza clar pe cele cu cod 801( adica model 2010). Cele pana in 2010 sfarsit au un cod si cele peste alt cod.

Ajunge modulul cu manete si senzor unghi, trebuie doar programata masina.
        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Salut,la ce pret ajunge modul cu manete,montaj si programare pentru unW204-2010,multumesc!

Comment

Am inteles,deci in principiu cumpar ansamblul care are spira de la airbag dusa o pun pe a mea si te caut sa o programezi,sau cumpar ansamblul si vin la tine si o rezolvam,cred ca e mai bine asa.Acum mai ramanre sa ne spui un pret pentru manopera mie si lui Andrei,multumim anticipat

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF