Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

A 3-a lampa de frana nu se aprinde mereu

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A 3-a lampa de frana nu se aprinde mereu

Buna seara!

w204 C250 CDI 2009, sedan.

De cateva saptamani am observat ca cea de-a 3-a lampa de frana are momente cand cand functioneaza perfect si momente cand nu se aprinde deloc. Am scos-o, am verificat firele cu un aparat de masura si am ajuns la concluzia ca lampa nu primeste curent mereu.
    Banda cu leduri functioneaza, contactul acesteia este bun, asadar problema pare a fi de undeva "din amonte". Releu, siguranta, fir intrerupt...
    Stopurile laterale de frana se aprind de fiecare data, de aici deduc faptul ca lampa aditionala de frana are un circuit separat.

Ce ar trebui sa verific? Unde? SAM fata, spate?
    Unde pot gasi diagrama circuitelor electrice pentru cea de-a 3-a lampa de frana?
    Multumesc!
    http://www.w204.ro

Si eu am aceasi problema... ai gasit vro rezolvare?

Comment

La w203 apar probleme asemanatoare din cauza ca se intrerup firele in dreptul bratului din stanga de la portbagaj pe langa care sunt trase, iar in timp, tot inchizand si deschizand portbagajul firele cedeaza. N-ar strica sa verifici si acolo.
      Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

Aceeasi problema o am si eu la W203. Are cineva idee cum se scoate capitonajul hayonului? Pare prins cu clipsuri si nu as vrea sa le rup.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF