Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Motor jos w204 651.913, ce e de verificat ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Motor jos w204 651.913, ce e de verificat ?

Salut MB club, saptamana viitoare voi da motorul jos dupa masina pentru a schimba distributia, tot ce tine de distributie sperand ca va disparea zgomotul ( http://mamaialand.ro/Voce%20003.m4a ) si cu ocazia asta voi schimba si clapeta de aceleratia, uneori dand eroare ( 0 ) . Tin sa mentionez ca revizia a fost facuta decurand ( revizia de tip a ), am schimbat toate rolele de la agragate si pompa de apa ( mici scurgeri de antigel ).

Intrebarea este urmatoarea; daca tot dau motorul jos, ce sa ii mai fac? ce sa mai curat? ce sa verific ?

Nu e nevoie sa dai motorul jos. Se schimba pe masina fara probleme.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Si la Tiriac si la Autoklass au spus ca trebuie dat motorul jos, altfel nu se poate. Ce sa mai cred ?

Comment

Nimeni nu are idee, ce sa mai fac?

Comment

Cauta pe cineva care iti poate arata procedura oficiala din programul Mercedes WIS. Acum, daca tu vrei sa schimbi vibrochen sau pinioanele de jos, atunci treb sa dai motorul jos. Motorul tau are o distributie mixta, formata din pinioane pana dupa pompa de inalte si un lant scurt si subtire care se schimba f usor pe sus.

Daca ai drum prin Buc, iti arat eu procedura si sculele speciale.
          http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

ce imi sugerezi sa mai verific? daca tot dau motorul jos ?

Comment

Am demontat motorul, probleme peste probleme. Volanta dubla are joc foarte mare stanga dreapta, ambreiajul este pe duca, mi sa sugerat sa schimb si tacheti si semeringurile de la supape, deoarece poate sa produca zgomotul acela si ele.

......

Comment

Salut,
                Si pana la urma ce ai schimbat? Cat te-a costat reparatia?
                O intrebare (poate poate pentru uni aiurea dar pt un novice destul de importanta) daca distributia este pe lant trebuie schimbat / schimbata?
                Cu stima

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF