Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Service B3

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Service B3

Buna seara,

Am achizitionat de curand un mercedes w204 din 2012. Am observat ca la bord imi apare service b3 in 4000km. Am cautat peste tot sa aflu ce inseamna acest service b3 si nu am gasit ceva concret. Ma puteti ajuta? Si as mai vrea sa stiu daca trebuie facut doar la mercedes sau stiti un service specializat cu preturi mai ok. Mentionez ca tocmai au aparut niste probleme la masina si as vrea sa o consulte cineva de specialitate.
    Multumesc anticipat pentru raspunsuri .

Sfatul meu e sa schimbi ulei motor , toate filtrele (ulei , aer , motorina , polen) , lichid de frana , daca ai cutie automata , ulei si filtru .
    Recomand un sevice specializat Mercedes , nu la nea gica' in cartier .
    Ps : incearca o intrebare la colegul CL600 .

Comment

Originally posted by b97dmt View Post
      Sfatul meu e sa schimbi ulei motor , toate filtrele (ulei , aer , motorina , polen) , lichid de frana , daca ai cutie automata , ulei si filtru .
      Recomand un sevice specializat Mercedes , nu la nea gica' in cartier .
      Ps : incearca o intrebare la colegul CL600 .
      Salut, multumesc de sfat! Am facut revizia la Mercedes-Benz pana la urma. Am schimbat exact ce m ai sfatuit si tu, absolut toate filtrele, uleiul, lichid. M am gandit ca asa este corect si linistitor pentru mine si masinuta.
      Multumesc!

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF