Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Bataie spate. Brate, Bielete, Bucse

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bataie spate. Brate, Bielete, Bucse

Salut. In urma sesizarii unor batai in partea din spate, am dus masina la service pentru constatare. Acolo, mi-au testat-o si au diagnosticat-o cu:
    - Brat inferior stanga spate + dreapta superior fata
    - Bielete antirului spate
    - Bucse bara stabilizatoare spate
    Pe net am gasit kit-uri ce contin brate, bielete, capete de bare care ma tenteaza sa le schimb pe toate odata.
    Ce si de unde-mi recomandati sa iau, pentru ca am primit o lista de preturi, dar as dori niste sfaturi inainte.

Multumesc.

Bratele schimba-le pe amandoua si stanga si dreapta,bucse bara sunt ieftine.Nu lua seturi din alea aduce din DE ca nu te tin,eu am pus doar lemforder si trw.Bucsele bara spatiliz. spate trebuie sa le schimb si eu si m-au tinut cam un 1 an.Bielete spate sunt pe la 100 ron.Plus unghiul de fuga.

Comment

Uite aici oferta de la cei din service.
      Attached Files

Comment

Nu prea stiu preturile pe spate ca nu
        am schimbat decat bucse bara stabiliz. si tot cam asa au fost 5 euro bucata parca.Pe fata am schimbat tot ce se putea schimba(aici pot sa iti preturile la toate piesele).Cel mai bun pret l-am obtinut de la Tucudean de aici de pe forum.

Comment

Arunca o privire aici poate gasesti ceva.http://www.clubmercedes.ro/c220-cdi-red-t33757.html

Comment

@moshnegutzu , sfatul meu este sa le schimbi pe toate , tot kit-ul. Ca si colegul steradulescu , recomand lemforder.

Comment

Originally posted by steradulescu View Post
              Arunca o privire aici poate gasesti ceva.http://www.clubmercedes.ro/c220-cdi-red-t33757.html
              Vad ca e anuntul tau de vanzare. Nu inteleg ce sa gasesc.

Comment

Sa citesti ce am schimbat eu si la ce preturi(asa am facut si eu cum vrei sa faci tu,schimbat doar un brat facut unghiul mers 2 luni cazut celalalt brat inlocuit si iar bani pe unghi.)

Comment

foaia aia de hirtie, nu imi vine sa cred ca e oferta unui Service.Ca sa ne putem da cu parerea, trebuie sa scrie niste nume de producatori, nu mediu, ieftin, etc.

Comment

@Steradulescu. Am citit si am vazut. Totusi, eu nu calculez in timp, ci in km. Pt mine e masina de concediu si ce o mai foloseste familia, dar ei abia daca fac 100km/luna.
                    @PYZ. Asta ma intrebasem si eu. Am să-i trimit sa ceara si numele producatorului.

Comment

E bine atunci,eu fac 100km /zi.

Comment

Eh, ii o diferenta cam mare.

Comment

De ATEC Germania, ce stiti?

Kit articulatie directie fata MERCEDES C-KLASS W203, C209 - C-class W203, S203, CL203/coupe, Clk C209, Clk A209 Cabrio 2 ANI GARANTIE! Import Germania. An fabricatie: 2000-2006 Setu...

Comment

Eu zic sa iti vezi de treaba,ca astea nu sunt ceea ce trebuie.4 brate si 2bielete antiruliu la 900 ron cu adaosul aluia cu tot(900 ron e pret de 2 brate + 1bieleta antirului pe lemforder).Faci cum crezi tu!

Comment

Originally posted by moshnegutzu View Post
                              Eh, ii o diferenta cam mare.
                              De ce te complici sa ei tot kitul ? cand trebuie doar ce este uzat? Bucsile de schimbat sunt ieftine si usor de schimbat ... dar este problema ta ce vrei sa faci ,eu am schimbat doar bucsile de la brate , bieletele trebuiesc noi ca nu ce sa schimbi la ele , dar la brate se schimba bucsile.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF