Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Eroare C200 K

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eroare C200 K

Salutare

Ieri mi-a aparut un mesaj pe display, gen "1 malfunction" si "2 faults" , aveti idee cum pot sa vad despre ce e vorba, sau cunoasteti pe cineva care are un program + laptop sa imi citeasca despre ce este vorba. Multumesc

Popeye de pe forum are laptop diagnoza...(este din Bucuresti ca si tine).Am si eu dar in Constanta cred ca e mai greu de ajuns.

Trebuie scanata masina si gasita defectiunea pe cod history sau prezent...

Comment

Salutare

chiar nu ma poate ajuta nimeni din Bucuresti cu un laptop, sa vad ce probleme am la masina. Are cineva idee daca la reprezentanta ma pot duce doar pt chestia asta ( sa imi puna tester pe masina pt a vedea ce probleme sunt, la ce reprezentanta imi recomandati sa ma duc mai am 1800 km pana la revizie, am inteles ca ma costa 1500 ron pt un MB c200k din 2001 cutie automata. Astept un raspuns. Multumesc anticipat

Comment

Ma cautzi pe privat si se rezolva.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF