Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Inlocuire bec,

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inlocuire bec,

Prima data mi-a aparut in bord sa verific pozitia stanga din spate si dupa un timp mi-a aparut sa schimb becul, problema e ca becul functioneaza si pentru orice eventualitate l-am inlocuit si totusi continua sa-mi dea aceleasi probleme: sa verific si sa schimb becul!...

Verifica daca merg si luminile de ceata de pe spate

Comment

Originally posted by alexcbr80 View Post
      Verifica daca merg si luminile de ceata de pe spate
      Si cum anume sa fac asta?Care sunt alea de ceata?

Comment

Comutatorul pentru lumini mai are 2 pozitii pentru luminile de ceata si proiectoare.

Comment

Nu are legatura cu intaritoarele de ceata. Mai degraba verifica sa fi pus tipul de bec potrivit. Poate ai pus un bec de o intensitate mai mica si desi arde, masina il vede ca si bec ars. Cand inlocuiesti orice bec, inlocuieste-l exact cu unul care are aceleasi valori, altfel intri intr-un joc de-a schimbatul becurilor de te zapaceste de cap. Tot erori de bec ars o sa ai si nu o sa stii de ce.
          There is First Love, and there is MB Love...
          Once driven, Forever Mercedes.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF