Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Schimb ulei

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimb ulei

Buna ziua,
    Am achizitionat recent un mercedes c180 cdi, w 204 2012.
    Vreau sa stiu daca imi arata cumva undeva cati km am de facut pana sa-i schimb uleiul ( imi arata service b3 in 130 zile). Nu i l-am schimbat pana acum( am mers cca 1 luna jumatate).
    Iar ledurile stau aprinse doar pe modulul automat doar ziua. In meniu am dat day light on.
    Va multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre.

Acela e intervalul de schimb , 130 zile , o sa scada pe masura ce mergi cu masina.La 20.000km sau 1 an , se inlocuieste uleiul .

Comment

De obicei, doar masinile cu ILS (xenon), aprind si seara/noaptea proiectoarele LED din bara.

Chiar daca nu are xeno masina ta, la noi poti activa sa se aprinda (cu o intensitate mai mica) LED-urile, insa arata ciudat din cauza culorii - daca nu ai xeno.
      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Xenon vreau sa i pun luna asta. Am incercat peste tot la setari dar degeaba, seara nu se aprind.
        Multumesc foarte foarte mult pentru raspunsuri. Nu mi arata cand primesc raspuns si de aceea vad mai greu.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF