Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Traseu Furtunas Senzor MAP

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Traseu Furtunas Senzor MAP

salutare pasionati si posesori de MB, dupa o scanare a masinii mele w203 200 kompressor 2002 am descoperit presiune scazuta in admisie , mi-am aruncat privirea asupra motorului si am descoperit ca in senzorul map nu este nici un furtunas bagat, as dori ca sa ma ajute si pe mine cineva cu schema de conectare. Multumesc frumos
    Attached Files

Originally posted by Oveto View Post
    salutare pasionati si posesori de MB, dupa o scanare a masinii mele w203 200 kompressor 2002 am descoperit presiune scazuta in admisie , mi-am aruncat privirea asupra motorului si am descoperit ca in senzorul map nu este nici un furtunas bagat, as dori ca sa ma ajute si pe mine cineva cu schema de conectare. Multumesc frumos
    Serie caroserie si te ajut.cu schema.

Comment

Originally posted by liviu40 View Post
      Serie caroserie si te ajut.cu schema.
      WDB2030451A385631
      Multumesc frumos

Comment

Schema vacum .
        Attached Files

Comment

Originally posted by liviu40 View Post
          Schema vacum .
          Tind sa cred ca nu are legatura cu vacuumul , din ce am vazut in cateva poze ar fi un furtunas cu un T-u care vine din kompressor dar la mine nu este
          Attached Files

Comment

Tind sa cred ca nu are legatura cu vacuumul , din ce am vazut in cateva poze ar fi un furtunas cu un T-u care vine din kompressor dar la mine nu este
            A fost facut ceva modificari acolo daca nu este ,daca un coleg de pe forum mai are acelasi tip de masina te-ar edifica mai repede .

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF