Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W203 Pocnituri spate

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W203 Pocnituri spate

Va salut! Am o intrebare si anume : e normal sa se auda zgomotul acela groaznic cand accelerez mai tare si calc ambreiajul? Am observat ca face si in a3-a de ex.accelerez tare si las de pedala si se aude un zgomot puternic in spate. Oare e normal su nu?

Vezi la cardan sa nu aibe joc pe acolo sau ceva tampon la cutie ,o verificare la service nu strica.

Comment

Daca se aude ca un "clang" metalic se poate sa fie flansa cardan. Stima !

Comment

Verifica cardanul si jocul in grup!
        Toate literele lipsa le-am mâncat de foame. Toate greselile le-am facut cu rea intentie!

Comment

Am inteles,deci nu e normal? Stiti cumva cat ar costa flansa aceea si ce mai trebuie?E un zgomot metalic.

Comment

Originally posted by catalincatalin View Post
            Am inteles,deci nu e normal? Stiti cumva cat ar costa flansa aceea si ce mai trebuie?E un zgomot metalic.
            Intai mergi si ridica masina pe un elevator si vezi ce este defect si pe urma poti afla si pretul la piese si manopera.

Comment

Ok,multumesc de sfaturi baieti!

Comment

Bucsele de la puntea spate.am avut aceeasi problema

Comment

Daca e suportul la cutie e undeva la 80 de lei pe producator.
                  Daca sunt flansele difera in functie de care e cu bai dar oricum tot in jur de 100 de lei. Desigur daca vrei originale sunt alti bani.
                  Pana la urma toate fac acelasi lucru.
                  E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                  C180 W202, 1994
                  W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF