Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

fluctuati la relanti

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• fluctuati la relanti

Buna,am si eu o mica problema am un c class w 203 din 2002 143 cai si iarna can este sub 8 grade afara fluctueaza la relanti.Poate ma ajuta cineva si pe mine,nu am avut probleme de nici un fel pana acum.Multumesc
    Last edited by cutaresku; 01-11-2015, 18:47 PM.

Foarte posibil sa fie generate de heater booster, consumator lacom de curent. Opreste HB-ul si vezi daca mai fluctueaza ralantiul. Rola de la alternator nu e scumpa, daca vrei s-o schimbi. Subiectul este arhidiscutat, foloseste functia SEARCH.

PS: o fluctuatie, doua fluctuatii...
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Fluctuatiile provin de la Heater Booster, se manifesta cam pana in pragul de 60 grade al apei, dupa care HB se opreste. Stima !

Comment

Va multumesc am gasit problema,aveti dreaptate 'cutaresku' am pus pe of Heater Booster si merge ok!! Multumesc asemenea si lui 'nenat00' pentru implicare. Acum mai am o intrebare este normal sa functioneze asa? CU STIMA!

L-am editat, citeste regulile de postare!
        Last edited by cutaresku; 01-14-2015, 18:53 PM.

Comment

Da, este absolut normal. Este o rezistenta electrica si trage mult curent la functionare. Stima !

Comment

Originally posted by sinkovicz v View Post
            Buna,am si eu o mica problema am un c class w 203 din 2002 143 cai si iarna can este sub 8 grade afara fluctueaza la relanti.Poate ma ajuta cineva si pe mine,nu am avut probleme de nici un fel pana acum.Multumesc
            Cum se poate dezactiva HB ?
            Am aceeasi problema ca si tine, credeam ca e de la motorina

Trimis de pe al meu SM-N7505 folosind Tapatalk

Comment

Ce imi recomandati , daca nu am probleme cu fluctuatia la relanti sa tin Heat Boost pe AUTO ? Acest HB ridica temeratura apei mai repede ?
              Coadă

Comment

Salutare si eu am aeasta problema la E 220 110kw cu oscilatia turatiei dar nu stiu daca am HB,am doar sirocol am tot fost pe la reprezentante si nimic concret.De la ce ar mai putea fi?

Comment

[QUOTE=sinkovicz v;n506520]Va multumesc am gasit problema,aveti dreaptate 'cutaresku' am pus pe of Heater Booster si merge ok!! Multumesc asemenea si lui 'nenat00' pentru implicare. Acum mai am o intrebare este normal sa functioneze asa? CU STIMA!

Salut, spune mi te rog si mie cum l ai pus pe off heter boosterul ?

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF