Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pornire grea W202/C180

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pornire grea W202/C180

    Tot in voi imi e speranta...
    De ceva vreme am probleme cu pornirea. Porneste din 2-3 incercari. Mai greu cand e frig afara. La prima cheie are tendinta sa porneasca doar. Invarte dar nu porneste. Mentionez ca bateria este incarcata. Face acelasi lucru daca o opresc dupa ce am mers cu ea si reincerc sa pornesc. Foarte discret, aproape insesizabil, exista o trepidadiea relanti vazuta pe turometru. In mers nu are niciun fel de probleme. Nici consumul nu a crescut in vreun fel.
    Cand este frig afara porneste mai greu.
    Am mai citit ca e posibil ca nu stiu ce senzor sa fie defect si sa nu faca amestecul cum trebuie la pornire. Poate spun prostii...
    Va rog, help...!

  • #2
    Probleme pornire greoaie sunt multe. Dar in primul rand ai pus masina pe un tester?
    Problemele apar de la alimentare cu benzina , verifica filtrul si pompa de benzina ,presiunea ce vine in rampa injectoare. Scanteie ; bujiile terminate ,le-ai schimbat de cand ai masina? au si ele un nr. de km admisi sa functioneze in parametri .Astea sunt de baza , pe urma daca acestea sunt ok se trece la problemele mai delicate . Curatat injectoare , banuiesc ca masina are un nr. de km....

    Comment


    • #3
      Pompa de benzina tocmai ce am schimbat-o. Este adevarat, inainte aveam un bazait mai scurt care se oprea la f scurt de la pornire. Acum are tendinta sa bazaie destul de mult.
      Restul par a fi in regula...
      Legat de tester....o vaoi duce. doar ca este o vreme afara....!

      Comment


      • #4
        Bujiile au fost schimbate ? Ce culoare au la electrod? maro deschis spre cenusiu ,sau negru? Pe urma urmeaza curatat injectoare , este simplu daca te pricepi la mecanica . Eventual baga un aditiv curatat injectoare in benzina .

        Comment


        • #5
          Cand este mai cald afara, putin peste 0 grade, porneste fara probleme, indiferent de ora sau de timpul de stationare....

          Comment


          • #6
            La fiecare 15.000 km masina primeste revizie completa. Se verifica si bujiile care erau ok.
            Ma gandisem si eu la varianta cu aditivii pt curatat injectoare. Nu am folosit niciodata. Am citit ca parerile erau impartite.
            Imi puteti recomanda, va rog, un aditiv ok?
            Benzina pun de obicei de 95, EVO.

            Comment


            • #7
              Da , iti recomand ;DURA LUBE– Curãþãtor pentru sistemul de injecþii (benzinã ºi motorinã) ºi lubrifiant pentru partea superioarã a cilindrilor

              Curãþã întregul sistem de alimentare ºi pereþii greu accesibili din partea superioarã a cilindrilor. Scade consumul de combustibil. Curãþã injectoarele, readuce consumul ºi puterea motorului la parametri normali, reduce ezitãrile, zgomotele ºi auto-aprinderea. Curãþã ºi lubrifiazã carburatoarele, injectoarele ºi scaunele de supapã. Creºte accelerarea. Curãþã supapele. Se simte ca o revigorare a motorului. Reduce depunerile de carbon cauzate de: pre-aprindere, pierderea puterii, uzura supapelor, deteriorarea garniturilor. Îndepãrteazã reziduurile ºi rãºinile de pe tija de supapã.

              Comment


              • #8
                Multumesc!
                Ma uit sa vad unde gasesc.

                Comment


                • #9
                  Salutare, Cip_0425, tu esti vreun politician sau polițist? Intr-o alta postare cu antifontul, spuneai ca mașina e beton, ca ai schimbat doar becuri bla-bla, ca plâng copiii si nevasta după ea, iar acum povestești de porniri nasoale/pompe de benzina/ galopat motor etc. Hotărăște-te frate, nu vorbești cu grădinița , noi aici le luam de bune ceea ce vorbim. Scuze dacă te simți jignit, dar eu chiar vreau sa cred ca ceea ce scriem aici e sincer nu politica sau piața si alte fumigene. O zi buna!


                  Sent from my iPad using Tapatalk

                  Comment


                  • #10
                    Scuze, antifon, a corectat tableta după mintea ei


                    Sent from my iPad using Tapatalk

                    Comment


                    • #11
                      Sabine, pari nevorbit de multa vreme. Si ca sa nu crezi ca te-ai ibagat inutil in seama o sa incerc sa te ajut...
                      Nu e problema mea ce inseamna pentru tine o pornire ,,grea,, a masinii. Pentru mine sa dau de 2-3 ori la cheie pana o ia inseamna ca porneste greu.
                      De asemenea, imi cer scuze ca este deranjant pentru tine ca eu am solicitat sugestii pentru antifonarea masinii. Evident, cred ca sunt un frustrat care nu are rabdare sa apara rugina, sa apara si gaura si dupa ce rugineste si sarma cu care am prins tabla sa ma gandesc cum sa o repar.

                      Mai ai si alte nedumeriri...?

                      Si ca sa te ajut in a-ti formula viitoarele offtopicuri... Da, imi place ca masina sa fie in perfecta stare. Si cand ceva nu e ok consider ca masina nu este in foarte buna regula.

                      Comment


                      • #12
                        Problema a fost rezolvata inlocuind debitmetrul. Porneste fara niciun fel de problema acum.
                        Sa vad daca se modifica in vreun fel consumul. Inainte de a-l schimba, intotdeauna am avut consum in jur de 10 in oras si 6,5 afara (100-120).
                        Pe cel vechi l-am pastrat. Nu stiu daca se curata/rectifica in vreun fel.

                        Comment


                        • #13
                          Pentru un C200 w202,motor 2000 benzina an 1996,ce bujii sint recomandate de fabricant?
                          Vreau sa schimb bujiile si nu stiu ce sa iau,ca probleme ,porneste la sfert indiferent de temperatura(am masina de o luna) dar pina nu se incalzeste nu o pt tura,tinde sa moara ,e ca si cind nu ar avea soc,stie cineva ce poata sa aiba?

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by C200 HHO View Post
                            Pentru un C200 w202,motor 2000 benzina an 1996,ce bujii sint recomandate de fabricant?
                            Vreau sa schimb bujiile si nu stiu ce sa iau,ca probleme ,porneste la sfert indiferent de temperatura(am masina de o luna) dar pina nu se incalzeste nu o pt tura,tinde sa moara ,e ca si cind nu ar avea soc,stie cineva ce poata sa aiba?
                            Uite aici tipuri de buji pentru masina ta din AUTODATA.
                            Si referitor la mers regulat rasfoieste pe aici in probleme tehnice si vei descoperi nn probleme , pune si masina pe un tester .
                            Attached Files

                            Comment


                            • #15
                              Probleme de incarcare

                              Buna ziua! Am si eu o problema legată de încărcarea de la mașina, nu-mi încarcă mai mult de 13,6-13,7V. La pornire are 14,0-14,1 iar după aproximativ 2-3 min doar 13,7. L-am testat pe banc cu mașina de găurit si urca pana la 14,1-14,2 iar pe mașina doar din când in când urca pana la 14,0. Dacă ma puteți ajuta ,va rog. Vreau sa Menționez ca regulatorul de pe alternator e nou, am verificat si fulia si aici mi s-a oprit știința. Va mulțumesc anticipat.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF