Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme far dreapta.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme far dreapta.

Buna ziua , am si eu o intrebare , la un C200 din 2008 noiembrie an fabricatie , am avut o tamponare foarte usoara , masca nu patit nimic, dar o ureche de la farul din dreapta s-a rupt si farul sta inclinat un pic in jos , iar din cauza asta luminatul pe timp de noapte nu mai este la fel de clar si nu se mai regleaza perfect , intrebarea mea este urmatoarea , spuneti-mi va rog cum se demonteaza farul daca stie cineva , ca am auzit ca trebuie sa demontez toata bara sa o dau jos pentru a demonta farul ca sa ii lipesc urechea , repet farul in sine nu a patit nici macar o zgarietura , doar urechea de sus e rupta si am gasit sa o remodelez la un prieten , dar pentru asta trebuie sa dau farul jos , ma poate ajuta cineva?
    Va multumesc astept un raspuns din partea dumneavoastra

Incearca ca aici : http://youtu.be/Yz3u0CDm0PU

Comment

Doar dupa ce dai bara jos poti demonta farul si poti inspecta daca s-a fisurat sau daca si clema de sub bara s-a rupt.

La orice reprezentanta gasesti set de cleme pt reparatie, nu e neaparat sa te chinui cu cele rupte.

Mai ales daca farul este Xeno trebuie sa te asiguri ca nu are cum sa intre apa pe la vre-o crapatura, pt ca aceasta se va scurge natural in calculatorul de inalta tensiune.
      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Am schimbat si eu de curand clema de jos si de atunci imi bate prea sus farul. Reglajul de pe far e rupt. Ce pot sa fac?

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF