Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W203 Arsa

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W203 Arsa

Salut

Care pot fi cauzele ca o masina w203 cdi sa ia foc singura peste noape, afara frig, motorul rece.
    Va multumesc

De la instalatia electrica sau vreun "prieten" de al tau.

Comment

Instalatie electrica , de obicei am vazut cabluri trase aiurea "" de la baterie pentru alimentare amplificatoare audio , izolatie proasta , cablaj incorect si ca atare se produc evenimente de acest gen. sigurante mai mari de cat este admis etc.

Comment

Originally posted by liviu40 View Post
        Instalatie electrica , de obicei am vazut cabluri trase aiurea "" de la baterie pentru alimentare amplificatoare audio , izolatie proasta , cablaj incorect si ca atare se produc evenimente de acest gen. sigurante mai mari de cat este admis etc.
        NU.

Pot fi 2 cause:
        1. heater booster
        2. sau pus foc.

Mentionez, focul a venit dupa 4 ore in care s-au parcurs 10 km si apoi noaptea.
        Cine este interesat?
        -spatele bun,
        -motor 611962 OK
        - turbo, usi spate, cutia viteze.. comand 2.0

Pot raspunde cu poze si mai multe detalli pentru cei interesati.

Comment

Comand 2.0 se potriveste pe w203 din 2001? La ce pret e?

Comment

Buna ziua, heater-boosterul era anulat (scoasa borna + de pe el)? Stima !

Comment

Originally posted by nenat00 View Post
              Buna ziua, heater-boosterul era anulat (scoasa borna + de pe el)? Stima !
              Nu era atins nimic, nu anulat.
              Mercedes mi-a confirmat singura posibilitate in care putea lua foc singura.
              Si recunosc ca au gresit la proiect, nu stiu daca Daimler vrea sa recunoasca despagubiri.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF