Salutari tuturor! Am un w202 CDI "98 in familie care are in dotare si webasto! Cu toate ca masina o avem de f.multi ani nu am folosit niciodata aceasta optiune! In urma cu 4 ani l-am demontat si l-am dus la cineva sa vada ce are! Avea bujia arsa dar si o placa cu circuite plina de mizerie si nefunctionala! Am lasat treaba asa adica nu l-am mai montat! In aceasta vara am gasit la dezmembrat un C identic dar combi cu webasto! L-am luat si abia ieri l-am si montat! Inainte a fi montat a fost desfacut si verificata bujia si chiar arata destul de curat! S-a potrivit perfect la mufe(inclusiv cablurile de alimentare sunt aceeasi culoare) si am sperat sa functioneze! Dar nu...nu da nici un semn! Curent am verificat si ii vine! Daca in garajul unde a fost montat erau vreo 14 grade si am dat vina pe asta apoi azi la 1 grad tot nu s-a intamplat nimic! Butonul pt.activare il am pe consola centrala in partea din dreapta spate! Va rog sa-mi spuneti daca stiti mai multe despre principiile de functionare si ce ar trebui sa mai verific pt.ca am cheltuit deja ceva bani si ma incapatanez sa il vad functionand! Multumesc!

Comment