Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Mesaje aditionale calculator bord

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mesaje aditionale calculator bord

Buna ziua

Nu stiu cati stiu, dar am descoperit din intamplare ca daca se apasa de doua ori butonul de reset din bord, cel care schimba si luminozitatea afisajului, apar noi mesaje aditionale cum ar fi tensiunea bateriei, nr de litri de ulei, VIN-ul masiniii, si intrebarea ar daca si tipul motorului. Din seria de caroserie ar reiesi ca as avea un OM 646 insa, din mesajul din imagine ar reiesi OM 611. Care este adevarul?, asta pt prima poza.

Pt a doua chiar nu stiu despre ce este vorba...

Masina e un W203 din 2003 .
    Attached Files
    Last edited by cibo005; 09-15-2014, 20:02 PM.

Da si eu sunt curios ce inseamna.Dar spune-mi si mie cum reglez luminozitatea afisajului?Sau ce vrei sa spui ca' schimba luminozitatea afisajului'?

Comment

Buna seara. Si eu am tot motor 646 si arata 611, nu stiu explicatia. Pentru a doua poza se opreste de tot ESP-ul pentru a fi urcata pe stand. Luminozitatea se regleaza rotind de butonul pe care ati apasat pentru meniul secret. Stima !

Comment

Si cum trebuie sa fie la a doua poza,pe on sau 15 off?Nu am stiut ca poti regla lumina,mersi baieti.

Comment

Ai descoperit dyno mode, e plin netul de informatie...
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF