Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Schema instalatie electrica c180

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schema instalatie electrica c180

Salutare" Am urmatoarea problema :Am un mercedes c180 din 1997 care a fost accidentat frontal ,am vrut sa il repar dar costa foarte mult si ca atare am cumparat un alt mercedes tot combi ca al meu dar cu motor de 2.4 benzina din 1998.Am pus motorul si cutia de pe cea accidentata si acum am ajuns la partea cu ecu ,unde am pus ecu de la motor c180 cu cablajul aferent ,dar mai este o mufa din ecu ce vine din tabloul care difera la c240 cu cea de la c180. Mi-ar trebui o schema electrica c180 si c240 partea aferenta tablou sigurante ECU.
    Multumesc anticipat ! Catalin 0767859137

Nu are nimeni aceste doua scheme electrice? Sau ma puteti indruma unde le pot gasi? Multumesc.

Comment

Uite ceva , dar pui acolo anul ...http://www.autolib.diakom.ru/CAR/Mer...enz/1997/C230/

Comment

Scheme

Am gasit eu pana la urma . aveam programul acasa dar nu m-am uitat in el si daca tot am gasit o sa postez schemele
        Attached Files

Comment

Daca cineva mai este interesat de ceva schema electrica mercedes pana in anul 2007 il pot ajuta .

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
            Date de contact!
            cauciucvvvgx[emoji29] [emoji217] [emoji203] ctgg

Originally posted by liviu40 View Post
            Daca cineva mai este interesat de ceva schema electrica mercedes pana in anul 2007 il pot ajuta .
            Pentru w202 cod 111920, 1,8 esprit,benzina ,an 1995.
            Mulumesc.

Trimis de pe al meu Redmi Note 3 folosind Tapatalk

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF