Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

problema electrica?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• problema electrica?

salut! am o nelamurire: mi s-au ars 2 becuri de proiector in 3 zile pe stanga fata. sa fie becurile de vina sau se intampla ceva acolo si tre sa o vada un electrician? al doilea bec era mai bun decat primul, in sensul ca avea filamentul dintr-un capat in altul nu in soclu amandoua capetele...
    ?

Geam de far spart ? Vreo neetansheitate pe undeva, de intra apa sau mizerie ?

Comment

mda, cred ca si asta ar putea fi o cauza. dar nu e cazul...ma gandesc ca s-ar putea sa fie ceva pe al fire, papuc?...
      ?

Comment

Incearca cu niste becuri mai de firma si luate eventual prin comanda. Eu pateam asa cu un bec de pozitie pe spate care in jumatate de ora dupa ce-l puneam era ars. Deoarece era romanesc cum sunt si alea de Dacie. Cand am pus bec nemtesc nu s-a mai ars.

Comment

Vezi ce fel de bec e cel original, in sensul sa afli ce putere are, pentru ca din experienta mea cu becurile (asta de la un "obsedat" sa aiba super becuri, super faruri, super reglaj la faruri), s-ar putea sa fii pus un bec subdimensionat.
          Daca proiectoarele se afla incastrate in spoiler in partea inferioara, atunci doc are dreptate. Spatiul mic in care se afla becul si expunerea la frigul sau umezeala de afara, permit instalarea condensului=> arderea becului.
          Still Loving MB

Comment

Daca totul este ca la carte si tot arde , ar trebui verificate si sistemele ce sunt puse in legatura cu lumina

Comment

merci de info. proiectoarele sunt in far, dar ultimul bec care credeam ca s-a ars si-a revenit. am verificat papucul si nu a mai facut figuri. sper ca asta era cauza
              ?

Comment

Vezi ce becuri ai!!!!
                Daca au puterea mai mare decat cele originale, iti vor topi mufele!!!!
                Still Loving MB

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF