Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pierdere putere w203

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pierdere putere w203

Buna, am si eu o problema cu masinuta mea si sper sa nu fie grava. Este vorba despre un Mercedes w203 ,c220 cdi din 2005, 150cp. Toate bune si frumoase de 30 de zile,de cand am achizitionat automobilul si am vrut putin sa-l testez pe autostrada si am mers vreo 5 km cu 200 km/ora iar cand am redus, s-a aprins acel martor zis "elicopter" in bord iar pe urma am simtit cum pierd putere (peste 2000 ture se accelereaza foarte greu in orice treapta de viteza,pur si simplu nu are vlaga) si mai mult de 160 km/ora nu merge. Ideea este ca dupa ce opresc motorul ,din nou revine puterea si vreo 100 de km masina se comporta perfect,dar dupa aceea problema revine. Mentionez ca nu scoate fum,nu consuma mai mult. Ma puteti ajuta va rog sa-mi spuneti care ar putea fi cauzele si cum le-as putea remedia si daca stie cineva un tester (star) in Timisoara. Va multumesc si sper ca m-am pronuntat cat de cat clar deoarece nu ma prea pricep la mecanica si nici nu cunosc masina asa bine

Salut.
    Ideal ar fi sa ii faci o diagnoza cu "STAR" si vei afla cauza intrarii in limp mode.
    P.S. Daca masina are DPF posibil sa fie din cauza lui.
    Bafta.

Comment

Cauze pot fi multiple, asa cum zise colegu' pune un tester STAR, ca sa nu bajbai...
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Star la Vasile la Giarmata (TIMISOARA) si se rezolva.Eu presupun DPF sau furtun intercooler fisurat.
        Last edited by cutaresku; 07-07-2014, 21:33 PM.

Comment

Ok, va multumesc pentru sugestii. Astazi ma duc la tester sa vad ce descopar si revin cu impresii. Sper sa fie bine si sa se rezolve repede

Comment

Buna, am pus astazi automobilul pe tester si am avut o eroare legata de sonda de reglare presiune si sonda de reglare debit rampa. Am inlocuit acele sonde si am facut o tura cu masina sa vad daca mai apare acea problema si spre dezamagirea mea e aceiasi problema adica daca fortez putin masina peste 3000 de ture pierde din putere si nu-si revine pana nu opresc motorul. Cei de la service mi-au spus ca a mai ramas de verificat pompa de presiune cu totul,sau ceva de genu ceea ce ei banuiau de inainte sa verific prin eliminare. Asadar se pare ca nu scap ieftin cum speram deoarece am inteles ca pompa aia e in jur de 200 euro la mana a doua. Acum astept sa verific si cu o pompa de presiune sa vad verdictul. Si app din bord de pe comenzi nu pot schimba ora, si interesant e faptul ca nici cei de la tester nu au gasit acea sectiune cu schimbatul orei. Are cineva idee unde gasesc pe tester acea sectiune sau daca totusi o pot modifica din automobil sau singura varianta e sa scot borna de la baterie la ora 12:00. Multumesc

Comment

Unde ai facut testul,cumva la MB Santuhalm sau altundeva?Testerul era Star?

Comment

Testul l-am facut la Giarmata,langa TM la Vasile,are STAR original am inteles. Adevarul ca baietii de acolo nu s-au prea "stresat" cu ceasul meu din bord si nici eu, pentru ca problema care "arde" era cea cu pompa de presiune rampa sau cv de genu . S-a mai intalnit cineva cu probleme similare cu ale mele si era dusa pompa de presiune? Acum astept sa incerc si cu o alta pompa sa vedem ce ar putea fi ,insa toti inclina ca acea pompa ar fi "calcaiul lui Ahile".

Comment

Ce s-a mai intamplat pana la urma? La mine nu imi apare nimic in bord, am consum ridicat si e fara vlaga...
                  Last edited by cutaresku; 07-14-2014, 14:39 PM.

Comment

Si eu am ceva de genul , dar la mine daca ii dau pe cocoasa merge fara nici o problema cand merg constant pierde puterea. Eu am descoprit ca la un furtun de la intercooler are ulei pe langa , si pe lonjeron , e foarte posibil sa fie si din cauza aia.
                    Maine o sa merg cu ea la un prieten sa curete intercooler , sa verifice daca nu blocheaza turbo si toate cele.

Daca nu se rezolva problema o sa merg la santuhalm la test ( in caz ca stie cineva cat costa un test ar fii de ajutor) , EU problema asta o am de cand am luat masina , dar am crezut ca e de la diferite chestii , 1 frutun de vacum apoi s-a spart un furtun de la intercooler si ma gandeam ca e de acolo. acum chiar ma dispera si vreau sa rezolv problema.

Comment

Sa-mi spui te rog unde este testul la Santuhalm ca as vrea sa incerc si acolo sa vad ce imi spun baietii acolo ca la TM la service mi-au spus ca ar fi pompa de inalte dupa ce am mai verificat sondele de reglare presiune si debit si as vrea sa fiu sigur ca aceea e problema inainte sa dau 200 euro pe pompa. La mine problema apare dupa ce o fortez peste 3500 ture si se aprinde martorul ala in bord cu egr-ul dar isi revine dupa ce opresc motorul.

Comment

Reprezentanta MB pe stanga(dupa Petrom) cand mergi spre intersectia cu Hunedoara.Cred ca e 180 ron testul ca asa era la reprezentanta MB Tm acum ceva timp.

Comment

Cereti si test de etanseitate si de vacuum!
                          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Astazi mi s-a umblat la turbina, la galeria de admisie - TOATE OK.
                            S-a verificat presiunea - OK

Singura problema ar fi un senzor de presiune cica...deci... ce parere aveti?

PS: bujiile pot influenta cu ceva ??? NU.

NU MAI POSTA IN TZASHPE LOCURI, nu vei repara astfel masina mai repede.
                            Last edited by cutaresku; 07-16-2014, 05:02 AM.

Comment

La mine primul lucru s-au verificat acei senzori de presiune si problema a persistat si cu alti senzori.Maine vreau sa ajung la un alt tester sa mai consult si alte pareri.Astazi am mers TM-Deva si masina s-a comportat bn dar mai mult de 3000 de ture si 140km/ora n-am mers, problema apare de la 3500 ture in sus am observat.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF