Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Plasa Srs scaun pasager w203

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Plasa Srs scaun pasager w203

Buna ziua! am si eu o problema la un w203 an 2006, cand scaunul din dreapta nu este ocupat imi staaprins in bord SRS ( plasa nu face contact) am inteles ca ii pot scoate plasa din soft sau mai exista un emulator... ce imi recomandati si ce riscuri pot aparea daca procedez asa? Va multumesc

Exista un emulator, mai exact o rezistenta am inteles, dar cred ca in caz de accident airbag-ul de la pasager nu va declansa. E doar o parere, poate gresesc.

Comment

Am avut aceeasi problema si am rezolvat problema cu un emulator...acest emulator transmite permanant catre computer prezenta unui pasager..astfel si airbag-ul este activ permanent ! plasa aceea este foarte greu de gasit la dezmembrari...pentru ca sunt mai multe tipuri...si trebuie sa fie identica..altfel nu o recunoaste...iar una noua este in jur de 150-200 de euro

Comment

Imi poti spune si mie te rog de unde ai cumparat acel emulator si cam cat a fost montajul. Multumesc

Comment

La service unde imi fac reviziile ...am comandat de pe ebay...de montat este foarte usor...ii bagi mufa in cea de la scaun si cam atat...dar gasesti si in tara...pe mine ma costat 150 ron

Comment

trimite-mi si mie un link te rog cu emulatorul pe care l-ai luat tu ca am vazut ca sunt mai multe tipuri si vreau sa fiu sigur ca il iau pe cel ok!

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF