Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema cheie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema cheie

Salut, imi cer scuze daca mai exista un topic cu asa ceva, dar sunt in criza de timp.

Am cumparat un c200 kompressor sport coupe, insa nu merge centralizarea pe cheie, am doua chei, am schimbat si bateriile, dar degeaba. An 2002

Incearca sa verifici siguranta de la inchiderea centralizata, din interior se incuie si se descuie? Incearca sa apropii telecomanda de partea dreapta spate a masinii poate cumva asa functioneaza, daca nu incearca sa ajungi la instalatia de vacuum care controleaza inchiderea, dar pentru asta ar fi cel mao bine sa apelezi la un service. Incearca sa resetezi cheia apasand de 2 ori pe incuiat si indreptand cheia catre oglinda centrala a masinii.

Comment

Inchiderea ta este electrica, nu vacuumatica. Colegul cosmintuf49 se refera la modelul w202 unde intr-adevar inchiderea e vacuumatica. Detaliaza putin problema: daca actionezi butonul de pe bord se incuie usile? Luneta masinii este originala sau a fost schimbata? Ai cumva folie pe luneta? Daca tii cheia lipita de senzorul infrarosu din manerul portierei soferului merge inchiderea? In momentul in care dai comanda din cheie, semnalizarile fac vre-o miscare?
      Last edited by haddess; 06-05-2014, 23:16 PM.
      Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

Originally posted by haddess View Post
        Inchiderea ta este electrica, nu vacuumatica. Colegul cosmintuf49 se refera la modelul w202 unde intr-adevar inchiderea e vacuumatica. Detaliaza putin problema: daca actionezi butonul de pe bord se incuie usile? Luneta masinii este originala sau a fost schimbata? Ai cumva folie pe luneta? Daca tii cheia lipita de senzorul infrarosu din manerul portierei soferului merge inchiderea? In momentul in care dai comanda din cheie, semnalizarile fac vre-o miscare?
        haddness, in cazul meu, dupa cum ai specificat, lipita de senzor....functioneaza, dar cand e cald, nici vorba.

Comment

cl203 modelul, nu merge nici daca ma apropri, iar din interior merge centralizarea, luneta este originala, pot face ceva sa o sincronizez eu? Si apropo, nu merge nici senzorul de pe portiera

Comment

Multumesc pt sfatul cu apropiatul cheii de senzorul din maner. Nu reuseam sa-i deschid si inchid geamurile pt aerisire. Asa merge.
            https://images.spritmonitor.de/689666.png

Comment

Deci, ceva pareri?

Comment

Sigurantele din portbagaj le-ai verificat? Semnalizarile se aprind cand dai comanda din cheie?

Comment

@iulian.mov: la tine pare o problema cu antena de receptie daca iti merge de langa senzor. Verifica in portbagaj sigurantele (parca nr.34 era pt. antena dar nu bag mana in foc) De asemeni pot aparea probleme dupa schimbarea lunetei, asa ca trebuie sa mentionati daca luneta este cea originala sau a fost schimbata, precum si daca aveti folie pe ea. Anumite tipuri de folie nu lasa semnalul sa treaca, dar de la distanta mica (1-2 metri) ar trebui sa mearga totusi daca e de la folie.

Comment

Am verificat sigurantele, iar semnalizarile nu se aprind. Nu merge nici o comanda pe cheie, iar pe cheie se aprinde doar un beculet rosu.

Comment

O poza cu sigurantele, imi poti spune daca ti se pare ceva in neregula, daca lipsesc sau altceva.
                      Attached Files

Comment

Originally posted by haddess View Post
                        @iulian.mov: la tine pare o problema cu antena de receptie daca iti merge de langa senzor. Verifica in portbagaj sigurantele (parca nr.34 era pt. antena dar nu bag mana in foc) De asemeni pot aparea probleme dupa schimbarea lunetei, asa ca trebuie sa mentionati daca luneta este cea originala sau a fost schimbata, precum si daca aveti folie pe ea. Anumite tipuri de folie nu lasa semnalul sa treaca, dar de la distanta mica (1-2 metri) ar trebui sa mearga totusi daca e de la folie.
                        Luneta e cea originala, folie nu prea pot pune ca sunt geamurile de fabrica heliomate, insa e de verificat ceea ce mi-ai spus. Ar fi placut sa putem discuta mai multe, tinand cont ca detii ceva informatii..poate te pot ajuta si eu...si tot asa.

Comment

Working...
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF