Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

zgomot ciudat in consola centrala

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• zgomot ciudat in consola centrala

Buna seara. Revin pe acest forum cu o intrebare la care, normal, astept si raspuns.
    Am un MB C 200 cdi din 2003 ( w203) si astazi am plecat din Ploiesti spre Cluj. Toate bune si frumoase, mai ales vremea, insa la un moment dat a iceput sa se auda un zgomot ciudat in dreptul consolei (la radio CD ) timp de 10-30 sec. Pentru ca zgomotul a revenit dupa cateva zeci de km. am deconectat si detectorul de radar si gps.ul am inchis si radioul insa zgomotul a reaparut. O sa incerc pun un attachement cu inregistrarea pe tel.

Din pacate attachement.ul audio nu este acceptat sau nu ma pricep eu...
    Oricum zgomotul se aseamana , oarecum, cu un anumit bruiaj al detectorului de radar.
    Astept o sugestie competenta
    Last edited by PH.SRV; 05-02-2014, 19:43 PM.

Comment

Motoarele ce comanda clapetele climatizarii fac zgomot.Inchide clima sau seteaza minim sau maxim sa nu mai lucreze/ajusteze permanent

Comment

Clima e automata sau nu? Pe motorasele alea as merge si eu cu presupusul.
        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Multumesc ptr. raspunsuri, insa zgomotul respectiv nu este de ,,natura mecanica" , este ceva ce poate fi redat decat numai printr-un ,,difuzor" sau altceva asemanator. Este tare ciudat; imi pare rau ca nu reusesc sa postez inregistrarea facuta cu tel. Masina are clima automata.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF