Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Calculator central defect

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Calculator central defect

salutare,

Deschid un nou subiect important pentru mine.
    Am nevoie de un calculator pentru masina.
    Masina e un C classe diesel din 2001 de 116 HP caruia i-a cedat calculatorul din cauza unei infiltrari de apa dupa cum am constatat.
    Are cineva o solutie, alta decat sa cumpar unul nou care este imens de scump cel putin in RO.

Aceasta este codul MB : A611 153 74 79 ; 003 ED0029 CR2.11 2.2L ; FD 00M12; HW 14.00; SW 31.00

si codul Bosch este : 0 281 010 608 ; 08.12.00 ; 28RTE851 ; 09208 7450 0334

Multumesc pentru orice mesaj.

Originally posted by DLS View Post
    salutare,

Deschid un nou subiect important pentru mine.
    Am nevoie de un calculator pentru masina.
    Masina e un C classe diesel din 2001 de 116 HP caruia i-a cedat calculatorul din cauza unei infiltrari de apa dupa cum am constatat.
    Are cineva o solutie, alta decat sa cumpar unul nou care este imens de scump cel putin in RO.

Aceasta este codul MB : A611 153 74 79 ; 003 ED0029 CR2.11 2.2L ; FD 00M12; HW 14.00; SW 31.00

si codul Bosch este : 0 281 010 608 ; 08.12.00 ; 28RTE851 ; 09208 7450 0334

Multumesc pentru orice mesaj.
    Am avut si eu aceeasi problema! F.de curind am rezolvat-o dupa enorm de mult timp! Cum? Am cumparat alt calculator de pe EBAY.de si le-am dus pe ambele la un meserias ce a rezolvat cumva! Sper sa tina! A fost groaznic fara sa vreau sa te sperii! Bafta!

Comment

Originally posted by SHPAN View Post
      Am avut si eu aceeasi problema! F.de curind am rezolvat-o dupa enorm de mult timp! Cum? Am cumparat alt calculator de pe EBAY.de si le-am dus pe ambele la un meserias ce a rezolvat cumva! Sper sa tina! A fost groaznic fara sa vreau sa te sperii! Bafta!
      Si eu am rezolvat-o relativ repede dar a fost la fel de groaznic cum spui si tu. Sunt niste baieti in B care fac de toate pentru toti. Bani sa ai. Multa bafta. Numai bine

Comment

Originally posted by DLS View Post
        Si eu am rezolvat-o relativ repede dar a fost la fel de groaznic cum spui si tu. Sunt niste baieti in B care fac de toate pentru toti. Bani sa ai. Multa bafta. Numai bine
        Posteaza cine si in ce fel, meshtere, nu te chitroshi la detalii. Ashtept, ca sa pot inchide.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF