Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Emblema rupta!!! P.S. Multi draci!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Emblema rupta!!! P.S. Multi draci!!

Salut, am patiti inevitabilu... dupa 2 ani fericiti cu emblema pe capota m-am trezit zilele trecute fara ea, dupa "priveghi-ul" semnului m-am dus in targ si mi-am luat o "chinezarie" asemanatoare ca doara era la super oferta (13ron neg) acuma stau si ma scarpin in cap oare cum o pot monta. P.S. am w203 Mersi.
    Lasati emblemele in pace!!!

Foarte foarte simplu : sub capota invarti de soclul acela (cu mana sau cu patentul) si iese stema cu suport cu tot. Pui pe cea noua si invarti invers cam 90 grade. Iti dai seama usor, trebuie doar sa incerci.....

Comment

Originally posted by vladruse View Post
      Foarte foarte simplu : sub capota invarti de soclul acela (cu mana sau cu patentul) si iese stema cu suport cu tot. Pui pe cea noua si invarti invers cam 90 grade. Iti dai seama usor, trebuie doar sa incerci.....
      mersi mult acuma am prins curaj sa ma apuc de treaba

Comment

Originala gaseai la 76 ron.

Comment

Originally posted by andubeje View Post
          thx bine de stiut

Comment

Vezi ca piesa care vine sub capota e cam proasta la modelele din targ. E din tabla moale. Daca o mai ai pe cea veche foloseste-o pe aia.
            Stop accidentelor!
            Viata are prioritate!

Comment

Originally posted by andubeje View Post
              Unde? Dar pentru portbagaj? La un W140?
              Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

Pai eu am cumparat de la reprezentanta din CTA...

Comment

Apropo de steme si embleme: Am fost azi in Autovit. Cerea unu pe 4 capacele cu emblema mercedes pt jante 180 ron... l-am lasat in durerea lui si am plecat mai departe... la reprezentanta sunt 25 ron bucata... deci 100 ron toate 4... asta noi noutze, luate din reprezentata.

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF