Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme filtru de particule!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme filtru de particule!

Buna. Detin un mercedes c200 cdi din 2005 cu dpf. Imi arata la bord eroarea P1405 la diagnoza. Masina nu trage bine la turatii peste 2500. Ce sa fac? Sa desfiintez filtru, sa-l curat? care ar fi conduita de urmat? multumesc

Ori il schimbi, ori il anulezi atat fizic cat si din soft. Daca il cureti nu rezolvi problema decat pentru 2-3 luni, iar daca il anulezi o sa fie euro 3 nu euro 4 la ITP, dar asta cred ca se rezolva in ITP-urile din Romania. Cati km are masina ta?

Eu am un c220 cdi facelift din 2004. Indata face 240k km si am luat-o fara dpf. Pe Star scrie 0% cenusa in dpf.

Stima.

Comment

Mai e o varianta,am rezolvat un e class 320cdi v6.Dat jos,6 gauri prin filtru cu o tija de 8.Merge de 3 saptamani cu ea si e ok.Poti incerca ,e varianta cea mai ieftina,pune-i senzor de presiune diferentiala nou si vezi dupa.

Comment

Sau, poti incerca sa remediezi problema care a dus la infundarea filtrului, astfel vei fi sigur ca masina va functiona OK chiar daca scoti sau nu DPF-ul...
        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Masina are 165000 km. Regenerarea fortata merita? Am scos eroarea din calc si masina merge bine deocamdata. E ok daca mai astept cu scosu de filtru?

Comment

Cum spunea colegul cl600 cauta sa remediezi problemele ce duc la "defectarea" DPF-ului.Lipsa aer in cilindrii,motorina in exces,consum de ulei,etc.,etc.!

Comment

As vrea sa stiu daca exista Mercedes CDI euro 4 fara filtru de particule.

Comment

Problema cu demaraju se manifesta si la rece si la cald ?

Comment

Originally posted by bebe33sb View Post
                  As vrea sa stiu daca exista Mercedes CDI euro 4 fara filtru de particule.
                  Da exista al meu w203, c200cdi 2006, om646.963

Comment

Esti norocos dialiv ca nu ai filtru de particule.

Comment

Working...
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF