Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme inchiderea centralizata w202

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme inchiderea centralizata w202

    Salutare ! ma confrunt cu o problema. In urma cu cateva zile, am uitat de cheia masinii care era in buzunar , si am bagat hainele la spalat . Dupa ce mi-am dat seama, am scos cheia, binenteles era uda, am sters-o , i-am pus bateriile la loc, pe moment a functionat perfect , sa descuiat sa incuiat, am pornit-o am mers aproximativ 35 de km, cand am oprit supriza... Nu a mai vrut sa se incuie.
    Am desfacut cheia din nou, am sters-o cu alcool, i-am schimbat bateriile , a functionat perfect, pana cand a inceput sa faca pe nebuna: se incuie singura, se descuie, se ridica geamurile , se lasa. Intrebarea mea este daca se mai poate face ceva cu aceea cheie, sau daca as putea schimba doar modulul electric al inchiderii centralizate. Mentionez ca masina este un C class w202 , 2.0 diesel 55kw.
    Multumesc.

  • #2
    Curatarea unui montaj electonic se face cu alcool si cu o periuta nu foarte aspra (periuta de dinti mai veche), dupa care se sufla bine cu o pompita cu aer. Existau o dara prin tehnicosanitare aceste pompite, sunt din cauciuc si au un tugui (tata). In generat aerul suflat trebuiesa fie uscat (fara stropi de apa) si sa nu aiba presiune mare.
    Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
    Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
    Onorez comenzi si in Bucuresti
    Tel. 0736375626 Marian

    Comment


    • #3
      Am curatat-o cu alcool si o periuta de dinti, am sters-o , apoi am lasat-o circa 40-50 de minute la caldura , dar fara nici un rezultat. Ma gandeam daca ar merge schimbat doar modulul electric al inchiderii centralizate , sa fie compatibil cu pompa lui de vacum. Acum nu stiu .

      Comment


      • #4
        Eu am avut un modul de inchidere centralizata separat de cel original al masinii si a functionat cu succes. Inconvenientul era ca aveam o alta telecomanda atasata la cheie. Mai incearca sa mai speli o data montajul electronic dar cu un spray de curatat discuri de frana. Este un alcool puternic degresant si se evapora foarte repede, avantajul este ca este pulverizat si patrunde printre piciorusele circuitelor cutatandu-le prin presiune. Nu uita sa scoti bateriile. Din cate stiu, inchiderea este pe aceeasi placuta cu pornirea masinii si nu stiu daca se poate repara ceva acolo. Dar o intrebare intr-o reprezentanta nu strica.
        Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
        Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
        Onorez comenzi si in Bucuresti
        Tel. 0736375626 Marian

        Comment


        • #5
          Am sa incerc sa il curat cum ai spus, referitor la placuta aceea a mai ramas doar inchiderea pe ea , deoarece imobilizatorul a fost dat jos dupa pompa de injectie, o pot pornii si cu partea metalica

          Comment


          • #6
            Daca te cuafeaza, mai am modulul de inchidere pa care l-am folosit o perioada pe a mea. Si ne intelegem noi la pret.
            Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
            Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
            Onorez comenzi si in Bucuresti
            Tel. 0736375626 Marian

            Comment


            • #7
              Originally posted by nora-marian View Post
              Daca te cuafeaza, mai am modulul de inchidere pa care l-am folosit o perioada pe a mea. Si ne intelegem noi la pret.
              e ceva plug and play, ori trebuiesc facute niste adaptari ?

              Comment


              • #8
                Du ma cheia la reparat...scapi ieftin cu 100 ron,crezi ca alt modul il iei moca?

                Comment


                • #9
                  La cat costa una, nu cred ca se merita efortul. Mai bine mergi la un atelier unde se ocupa cu comercializarea si montarea lor. Primesti si o garantie. Daca totusi o vrei pe a mea, te costa 40 ron si taxele postale. Arata ceva de genul asta iar telecomenzile au trei butoane, deschidere portbagaj si inchidere/deschidere usi. Se lipesc niste fire pe inchiderea ta. Modulul asta prea comenzile de la telecomanda si transmite catre inchiderea ta.
                  Attached Files
                  Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
                  Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
                  Onorez comenzi si in Bucuresti
                  Tel. 0736375626 Marian

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF