Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme semnalizare si zgomot in mers

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme semnalizare si zgomot in mers

    Salut

    Am un C 220 cdi avantgarde model 2007 .

    Mai intai vreau sa anunt pe toti cei din Sibiu ca cei de la Autoklass Mercedes Service din Sibiu sunt printre cei mai incompetenti mecanici auto din sibiu . Sunt niste incapabili,si de cand ai intrat pe poarta te poti astepta la orice de la ei.

    Prima problema am avut o acum un an cu trapa panoramica imi facea o bataie la gropi m am dus am fost luat de fraier am dus o de 2 ori io facut niste chedere si tiganii sa nu mai bata si tot batea o zis ca n au ce sa i faca si ca asteapta raspuns de la Bucuresti. M o lasat vreo luna sa astept tot asa inca nimik. Firar ai naibii firma mercedes ca zici ca iti iei masina de masina si esti tratat ca un gunoi.Dupa ca am inceput sa urlu a venit directorul si am mai lasat o o zi si s a rezolvat .Acum dupa un an iar o facut la fel am dus o o mai schimbat niste chedere si acum iar e ok nu mai face zgomot.

    Asa ,acum 2 luni am busit spoileru din fata si m am dus pt reparatii sa imi schimbe masca farul si ce mai era pe dedesubt sensori inst spalat faruri etc... am lasat o 2 saptamani firar ai dracu pentru o masca in fine .Si mi au facut o ca noua .Incep si circul cu ea si la 100 la ora in jur la 100 mi se aude ca o obturatie asa nu stiu cum sa explic ca si cum ar bate ceva in vant daca merg mai tare nu se mai aude daca merg mai incet iar nu se mai aude ,nu se aude tare da se aude numai la 100 la ora in jur la 100.De dus nu vreau sa o mai duc ca sunt niste incompetenti nenorociti isi bat joc de banii tai si de timpul tau, oare ce ar putea fi?

    Si mai am o problema cu semnalizarea ,cand semnalizez dreapta ,semnalizarea spate da flashuri intermitent si se aprinde si stopu odata cu semnalizarea. face de 3 ori normal cand pornesc masina si dupa aia numai asa defect imi face .Io zic ca stopu spate e bun functioneaza tot si cand actionez inchiderea centralizata se aprinde semnalizarea frumos .

    M am dus la reprezentanta firar ai dracu mi o zis ca si la trapa ,noi defectu asta nu l am mai intalnit de incompetenti nemernici nenorociti.HABAR nu au de nimic.Am programat o la service in alta zi sa se uite am lasat o mi o zis ca e stopu spate defect si ca mi l schimba . L o comandat in fine si saptamana trecuta am dus masina sa schimbe stopu si stupoare nu era stopu de incompetenti ce sunt mi o zis ca din cauza ca am mers cu stopu defect s o stricat o mufa da mie mi o dat masina cu stopu asta nou care si asta face la fel deci minciuna o comandat un stop degeaba da oricum nu e pe banii mei da vreau sa zic cat de prosti sunt .

    Nu m am asteptat niciodata la asa ceva de la mercedes atata neprofesionalism incredibil.Maine merg iar cu masina si cunt curios ce o sa imi mai zica.

    Mai am o problema la cotiera mi s a exfoliat tot invelisu ala de plastic s a exfoliat ca dracu arata ca pixu .M am dus din primavara sa le zic o zis sa astept ca sa trimita pozele a bucuresti sa vada daca intra in garantie. Am mai intrebat acum cu probleme astea ce le am daca a primit raspuns si o zis ca inca nu . Pai ce asteapta sa iasa masina din garantie??????????????????Ce jenant!!!!!!!!!!! E incredibil !!!!!!! O problema atat de evidenta se vede clar ca e exfoliat singur plasticu ala ,TOt e bulit nu e zgariat nimic de mine sau ceva ,trebuia sa mi l schimbe pe loc fara discutii . Se trag pe cur la ultimii scartari ca ultimii golani si mafioti ce jenant si ce penibilllllllllllll

    Sunt curios daca si in Germania la service se intampla la fel ,acolo creka le inchide service ul cu figurile astea de necalificati.

    Mi am luat masina am zis ca sunt GIGI am masina buna si servicii de calitate de ti ai gasit .MAsina imi place si o s o mai tin de serviciile nu fac 2 leiiiiiiii.

  • #2
    Problema se pune in felul urmator. Cei care posteaza incorect nu obtzin sfaturi tehnice. Iar eu nu ma apuc sa fac corectura la romanul de l-ai scris mai jos. S-a inventat virgula, cratima si alte mizerii d-astea de punctuatzie. Deci, vrei sfaturi competente, te apuci de editat si corectat. Altfel, vei beneficia doar de supozitzii.

    A se considera warn.

    Comment


    • #3
      Ce faci tu se numeste politie politica omu scrie cum stie .Ce faci cu unu care nu are carte?Nu i dai sfaturi ca nu stie carte????? .Sa iti fie rusine Ce tot ameninti aici ?Cine te crezi chiar crezi ca dau 2 lei pe tine ???. Putin imi pasa da ban da ce vrei nu imi pasa nu intelegi ca nu imi pasa??????????

      Nesimtitule !!!!

      Comment


      • #4
        Alt tzaranoi... Se baneaza si se inchide.

        Comment

        Working...
        X
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF