Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W202 - ABS nu merge tot timpul

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • W202 - ABS nu merge tot timpul

    Buna ziua!

    Daca cineva s-a mai lovit de aceasta problema si ma poate ajuta, voi fi recunoscator, caci nu mai stiu ce sa mai fac.

    Masina este W202, C180, 1994, cutie automata, modelul Esprit.

    Cand am luat-o becul de ABS era aprins, vanzatorul zicand ca era de la senzorii ABS pe care i-ar fi deranjat cand a trecut la anvelope de iarna (2012). Ma rog...

    Cand am avut timp de ea:
    1) am dus-o in service - nu se pricep, nu si-au dat seama de unde e, nu se ocupa de electro-mecanica;
    2) am dus-o la electrician - nu tine de aria lui;

    Apoi am dus-o la tester: nici o eroare. DAR .. Marian a curatat contactele de pe la pompa de ABS ... si a inceput sa mearga.... o data da, o data nu.
    Adica, am plecat de acolo cu sistemul activ (testat pe pietris). A doua zi, am pornit masina si nu mai mergea. A treia zi am pornit-o si mergea. Cam asta era regula, alternativ, cu unele exceptii.
    De cand a inceput vreamea mai rece prin sep, vad ca in mai toate zilele merge dar inca sunt zile cand nu merge (sa zicem o data pe luna, cu mers zilnic).

    Ce ma enerveaza e ca nu stiu cauza si mi-e sa nu ma lase cand mi-o fi mai greu.
    Am cautat si pe forumuri in afara dar nu am gasit exact ce caut. Se recomanda s-a schim pompa/calculatorul de ABS, dar n-as aruncadin prima banii, fara garantia ca va maerge.

    S-a mai lovit cineva de problema aceasta?
    Multumesc!
    ex. W202, C180, iA, '94
    ex. W124, CE230, iA, '91

  • #2
    Am mai intalnit ceva asemanator, dar la un BMW, difereau dimensiunile rotilor, fata/spate. Dupa ce a pus aceleasi dimensiuni pe toate 4 nu a mai facut nimic. La tine ce dimensiuni au rotile (amvelopele)
    Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
    Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
    Onorez comenzi si in Bucuresti
    Tel. 0736375626 Marian

    Comment


    • #3
      Verifica daca contactele din mufa senzorilor de abs sunt ok.Daca nu ai cumva joc la rulmentii de la roti si curata rotitile zimtate pe care le citesc senzorii.Poti masura si senzorii trebuie sa aiba parca in jur de 8 ohmi si daca ajunge tensiune la acestia .In timp ce masori misca de cablurile respective sa vezi daca se pastreaza valorile respective.

      Comment


      • #4
        Eu am avut anul trecut anvelope montate pe mașina de 195/55/16 pe fata și 225/55/16 pe spate și mi se aprindea martorul de ABS la 100 km dacã reduceam sub 100km se stingea, și tot anul trecut am avut anvelope montate de 195/55/16 pe fata și 205/55/16 pe spate și nu am avut probleme cu ABS-ul,la tine poate sa fie un senzor nasol pe fata sau pe spate, releul de la ABS sau un rulment pe fata dacã iți uruie.Asta este pãrerea mea ,mai așteptam și pãrerea la alți colegi care au mai avut probleme asemanatoare
        ____________________________
        Instalatii sanitare, incalzire si irigare 0786442847

        Comment


        • #5
          Eu nu am nici o treabă, e tot din 1994 și automată. Am gume pe 195/65/R15.
          " You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your f*cking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world. " Tyler Durden
          Regulament forum.

          Comment


          • #6
            Anvelopele sunt pe 15" si sunt la fel toate.
            Pe la roti nu huruie nimic. Am schimbat tot ce era de schimbat acum un an.
            Daca erau senzorii defecti, nu ar fi indicat o eroare cand am pus testerul?

            Multumesc!

            P.S. Daca stiti un mecanic priceput in Buc ....
            ex. W202, C180, iA, '94
            ex. W124, CE230, iA, '91

            Comment


            • #7
              Salut

              Ar trebui sa mergi la un nene electrician priceput si cu o schema electrica si cu un aparat de masura si sa masoare sa vada daca ai semnal la pinii din mufa daca pleaca/primeste semnal( apropo sa te uiti bine la pini sa nu fie indoiti sau rupti - iti spun din experienta ca eu am avut un pin rupt si normal ca nu mai primea semnal si imi statea aprins martorul ) si din ce zici ca intr-o zi merge in alta nu inclin sa cred ca e ceva electric de contact.Ar trebui verificat/masurat continuitatea cablajului sa nu fie vreo problema pe traseu. Teoretic daca era vreun senzor dus ar fi trebuit sa il dea pe tester..aici nu sunt sigur daca cineva stie mai bine il rog sa ma corecteze.
              Sper ca am fost de ajutor si sa ne tii la curent daca se rezolva ca sa ajutam poate si alti colegi.

              Cu stiima,

              Comment


              • #8
                Du te la un tester sa ti actioneze pompa de recuperare! Am rezolvat cateva prin inlocuirea carbunilor! (ca fapt divers bate usor in pompa de abs si fa test la drum trebuie sa se stinga)
                Toate literele lipsa le-am mâncat de foame. Toate greselile le-am facut cu rea intentie!

                Comment


                • #9
                  Exista un releu in partea dreapta a masinii,cum deschizi capota exact in fata pasagerului...eu am avut la fel probleme cu ABS ul,l-am schimbat si merge brici de atunci 50 ron e releul prin dezmembrari.

                  Comment


                  • #10
                    Verifica mufa calculatorului ABS, fitele mufei sa nu aiba calamina sau vre-un contact imperfect. Mai poti desface si calculatorul ABS sa vezi cum sunt contactele de pe acolo. Posibil si acolo sa gasesti calamina sau vreo lipitura rece.
                    Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
                    Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
                    Onorez comenzi si in Bucuresti
                    Tel. 0736375626 Marian

                    Comment


                    • #11
                      Multumesc pentu sfaturi. Voi incerca sa verific ce mi-ati indicat dupa ce se mai reface vremea.
                      Deocamdata vad ca merge. A intrat in functiune de cateva ori.
                      S-a mai aprins martorul din bord doar o data, cand am turat motorul catva timp ca sa ies din zapada mai adanca.
                      ex. W202, C180, iA, '94
                      ex. W124, CE230, iA, '91

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Pravale Baba View Post
                        Multumesc pentu sfaturi. Voi incerca sa verific ce mi-ati indicat dupa ce se mai reface vremea.
                        Deocamdata vad ca merge. A intrat in functiune de cateva ori.
                        S-a mai aprins martorul din bord doar o data, cand am turat motorul catva timp ca sa ies din zapada mai adanca.
                        Iti pica si vitezometrul cand se aprinde eroarea la abs?
                        Last edited by Zeus; 02-02-2014, 17:40 PM.

                        Comment


                        • #13
                          Vitezometrul merge bine-mersi.

                          Apropor, cand am luat masina nu mergea dar s-a dovedit a fi siguranta care este sub capota, in fata pasagerului (cumva opus de cutia de sigurante, unde este si mufa de conectare la calculatorul masinii).
                          ex. W202, C180, iA, '94
                          ex. W124, CE230, iA, '91

                          Comment


                          • #14
                            Sistem ABS

                            Ferifica tot ce este in pozele atasate.Sunt din Autodata pentru model W202 din 1994,motor 1998cc
                            Attached Files

                            Comment


                            • #15
                              Sunt prea mici pozele. Le poti atasa altfel, te rog?
                              ex. W202, C180, iA, '94
                              ex. W124, CE230, iA, '91

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF