Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Reconditionare caseta directie w204

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Reconditionare caseta directie w204

Buna ziua,

Imi poate recomanda cineva un service unde se reconditioneaza casete de directie in zona Arad-Timisoara? Am cautat pe forum ceva asemanator, insa nu am gasit nimic.

Multumesc anticipat.

Dan

Nu imi vine sa cred, ca la o masina noua sa necesite deja reconditonarea castetei de directie.
    Imposibil asa ceva, sau deja asa mare economie de material face deja si Mercedesul la piese, incat cedeaza piesele asa rapid?
    Domnilor la masini vechi de 20 de ani, si cu sute de mii de kilometri si inca nu s-a intervenit asupra casetei de directie.
    Jalnic cu masinile noi.
    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Da Jacob la astea noi asa e.

Comment

Sincer, si eu am fost putin socat cand am dus-o la reprezentanta pentru diagnoza. Pe mine ma deranja rigiditatea in volan, insa nu ma asteptam sa fie o problema la caseta. Masina are 90 000 de km reali(pusa pe tester, istoric service, arata impecabil interior si exterior).
        In rest, inca mai cred in mitul Mercedes. Masina e un vis ca si tinuta de drum si aspect. De motor nu mai vorbesc. Incerc sa nu ma demoralizez si sa rezolv problema asta. Oricum o sa cer si a doua parere, baietii de la service au zis ca trebuie schimbata si mi-au facut un deviz de aproximativ 3000 de euro .

Comment

Garantie ,nimic?

Comment

Ai de capul meu 3000 de euro, astia sunt nebuni la cap, de cer sume din astea?
            Altu isi cumpara masina de banii astia.
            Asta inseamna tehnologia din ziua de azi, numa bani sa ai.
            Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
            Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Daca e servisata in reprezentanta poti incerca sa o repari pe kulanza .

Dar pierde lichid ? Troncane , zgomot ceva ?

Referitor la pret , astea sunt tarifele la MB , de asta sfatuiesc pe cei care sunt interesati de achizitionare de sh , la ce scoruri sa se astepte.
              Last edited by b97dmt; 01-16-2014, 16:32 PM.

Comment

Da, sunt preturi de cocaina la ei. Oricum nu intentionez sa investesc insa 25% din pretul masinii pentru chestia asta.
                Sigur gasesc alta varianta sa rezolv problema. Ori reconditionare, ori una second. La service mi-au zis ca nu se intampla nimic daca merg asa cu ea, doar ca ma deranjeaza rigiditatea volanului. Nu ma asteptam sa fac compromisuri de genul la asa o masina.
                Nu stiu cat dadeau garantie pe lucrare.
                Nu bate, nu troncane, nu are nici un fel de alte simptome. Doar ca e incomod volanul, in special pe autostrada.
                Am zis ca o sa incerc la inca o reprezentanta din Timisoara. Eu am facut chestia asta in strainatate, pentru ca nu am fost in tara.

Comment

Incearca sa i schimbi prima data uleiul, putin probabil sa fie defecta caseta eventual masurata presiunea scoasa de pompa de servo!
                  Toate literele lipsa le-am mâncat de foame. Toate greselile le-am facut cu rea intentie!

Comment

Mersi de sfat, o sa incerc. O sa o duc si la un mecanic bun care sa nu fie de la reprezentanta, sa vad si o alta parere.

Comment

salut
                      incearca "reparatii casetee de directie in google" eu am gasit mai ieftin la 0742287940 iulian vatra dornei;
                      bafta

Comment

Respectă regulile de postare!

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                        Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Ti-am trimis mesaj.Incearca acolo !

Comment

Mersi pentru sfaturi, o sa imi evaluez optiunile. Cred ca o sa incep cu ce a sugerat Sebi. Si asa ma asteapta un schimb de ulei si filtre in 1000 de kilometri, o sa discut cu mecanicul care il va face sa se ocupe si de cel din caseta.
                            In functie de cum se comporta apoi masina o sa vad daca o sa o reconditionez caseta, sau ma orientez inspre un schrot sau o piesa aftermarked.

Multumesc.

Comment

Am niste intrebari in legatura cu problema de mai sus:

1) Masina revine pe linia dreapta dupa o curba, atat la dreapta cat la stanga, sau nu?

- Daca nu revine nici dupa o curba la dreapta nici dupa o curba la stanga s-ar putea ca cineva a umblat la registru care impinge cremaliera catre pinionul sa se scape ieftin de joc in caseta de directie. Daca mecanicul se simte in stare poate sa slabeasca registrul un pic (3°-5°?) si dupaia sa verificati daca volanul tot pare "in gips" sau e mai bine. Grija mare ca caseta nu prinda joc.

2) Daca problema e evident la viteze mici ci nu la viteze mari (si masina e asa echipata) s-ar putea sa fie vina de Servotronic (care se gaseste in servodirectia) sau de Eco valve (care se gaseste in pompa). Ambele sisteme s-au nascut sa taie debit catre servodirectia pentru a intari volanul la viteze mari (ex= Eco valve are un range intre 2 si 9 l/min). Daca sistemul defecteaza taia flux de ulei si la viteze mici, lucru ca intareste sensibil volanul.
                              Last edited by Medes Calan; 01-30-2014, 19:44 PM.

Comment

Working...
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF