Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Bataie ciudata la roata fata stanga .

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bataie ciudata la roata fata stanga .

Salut baieti , am o bataie ciudata la roata stanga fata la diferente de drum sau cand urc borduii si cand rulez cu viteze mai mari si sunt denivelari pe drum dar daca rulez cu viteza normala aprox. 50 km/h si este drum denivelat nu suna absolut nimic si la fel si la borduri daca le urc incet de tot nu suna nimic . Sunetul care il scoate masina este foarte ciudat deoarece nu bate nimic efectiv pocneste de doua ori ceva am fost la 3 mecanici si nu gasesc nimic la masina suspensia functioneaza perfect toti 3 au spus ca rulmentul de telescop nu are nimic .... tin sa precizez ca masina a fost la vopsit si cand am dus-o acolo nu suna nimik deoarece in iunie am schimbat toata directia . Va rog sa ma ajutati ca nu stiu ce sa mai fac si unde sa ma mai duc . Multumesc si va doresc sarbatori fericite

Buna seara. Aceeasi problema o intalnesc si eu tot la roata stanga fata, la denivelari mici sau imbinari de asfalt luate cu viteze mica se aude ca o pocnitura, daca merg cu viteza mai mare sau iau gropi adanci nu se mai aude nimic. Astept dupa sarbatori s-o bag in service, de vreo 2 luni ma confrunt si eu cu problema asta. Stima !

Comment

Bucsile de la bascula. Acelasi simtom si la mine doar ca pe dreapta.Plus uzura bucsi bara de torsiune. Trei service-uri si 2 statii itp toate trecute cu brio insa pacaneala persista la urcat bolduri sau la treceri in desnivel cu partea in cauza. Daca trec cu ambele roti in acelasi timp peste denivelari nu se manifesta. Eu astept sa treaca frigul si timpul urat iar prin ianuarie ma apuc de ea.
      Bafta si km fara reparatii.

Comment

Bielete antiruliu, bucsi bara torsiune I would guess...
        Poate ajuta: http://www.clubmercedes.ro/tot-batai...t=bataie+gropi
        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Buna ziua, va multumesc pentru informatii, si eu suspectez aceleasi elemente ca fiind de vina (bielete antiruliu, sau vreo bucsa brat etc).
          Sarbatori fericite si un an nou cat mai reusit ! Stima !

Comment

Multumesc pentru informatii baieti dar toata problema la mine ii ca de vreo 7000 km am schimbat toate bratele pe fata , bielete antiruliu , bucse bara stabilizatoare si capete de bara , ceva s-a intamplat cat a stat (30 de zile) la tinichigerie si vopsit dupa revelion o s-o desfac si revin cu informatii pana atunci sa aveti un an nou fericit

Comment

Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF