Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Aer conditionat

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aer conditionat

Salut!Acum ca a venit iarna,am descoperit ca orice as face,in spate la pasageri pe tunelul central unde sunt alea 2 grile,baga rece chiar daca in rest sufla cald.Nu stiu ce sa fac.Acum le tin inchise.Stima

La E-ul meu, fiind mai vechi, am un buton care-mi arata pe unde directioneaza aerul (este un sistem manual care inchide si deschide traseele de aer) Vezi ca si la tine trebuie sa ai acelasi lucru, posibil la tine sa fie electronic (pe afisaj)
    Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
    Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
    Onorez comenzi si in Bucuresti
    Tel. 0736375626 Marian

Comment

Nu stiu,am butonul ala de unde ii dau la picioare,parbriz,sau fata,etc.Electronic nu cred ca pot sa fac ceva.

Comment

Daca este w203(nu se vede ce masina ai) aerul care vine la grilele din cotiera vine de pe traseul aer-mijloc. La picioare spate aer-jos. Selecteaza aer mijloc din consola si vezi daca baga in fata trebuie sa vina si in spate..

Comment

E W203.Stiu ce spui,am avut o gramada de masini,i-am dat sa bage doar pe mijloc,in fata baga cald peste tot(inafara de aia de sub parbriz,aia mare,acolo baga mai rece)dar in spate pe consola centrala baga rece orice as face.Chiar nu stiu ce sa-i fac.

Comment

W203 ce an? Normal ar trebui sa bage cald si pe grila mijloc de sub parbriz..
            Sa nu ai o problema la clapete. SelfTestul clapete ai incercat?

Comment

Incearca si inchide rotita albastra dintre gurile centrale din bord. Daca rotita respectiva este deschisa pe acolo va intra aer rece. De aceea este singura care e albastra.
              Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

Eu nu am nici o rotita albastra(de asta l-am intrebat ce an este masina)..
                Mie imi baga aer peste tot(sus/centru/jos) dupa cum selectez temperatura..

Comment

E din 2000 decembrie.DA,am rotita aia albastra si cand o inchid parca e mai ok,dar tot rece baga.Self testul ala nu stiu exact cum trebuie sa fac.Tin pe dezaburire si pe mai ce?Multumesc pt ajutor

Comment

La mine sunt primele doua butoane din stanga(dar nu avem acelasi sistem).
                    Mai mult ca sigur ca nu-ti inchide clapeta care dirijeaza aerul care vine direct de afara.
                    Mergi la un Star cel mai bine pentru identificare. Daca este o clapeta pe sub bord trebuie dat jos(am vazut pe net totusi o metoda cu gaurirea unei traverse de metal prin care se evita demontarea bordului).

Comment

Oare daca pun pe recircularea aerului,vine cald?trebuie sa incerc.ms pt sfaturi

Comment

Desfaci capota, dai filtru de polen jos si o sa vezi ventilatorul de la clima(daca este ca la mine).
                        Cand dai pe recirculare ar trebui sa se puna un capac negru peste ventilator.
                        In mod normal doar pe acolo intra aer in habitaclu.
                        Fiind iarna,mergand pe recirculare o sa se abureasca geamurile..

Comment

In mod normal trebuie sa bage cald indiferent pe unde sufla. Poate ai robinetul rama intredeschis (posibil defect) sau poate termostatul este defect. Ce temperatura ai la motor? Cum spui tu ca se manifesta, gandesc ca, caloriferul de sub bord nu se incalzeste suficient.
                          Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
                          Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
                          Onorez comenzi si in Bucuresti
                          Tel. 0736375626 Marian

Comment

Ok o sa incerc macar sa vad daca functioneaza.As putea sa incerc cu rotita albastra asa?daca o inchid ar trebuii sa se miste ceva acolo la filtrul de polen?

Comment

Poate te ajuta un coleg cu o schema pentru modelul tau..

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF